Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Άρτεμις – Ατλαντίς 1-2

Published

on

Πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δικαίως βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Το πρώτο ημίχρονο διαμόρφωσε το σκορ του αγώνα, ενώ το δεύτερο είχε ένταση, πάθος και τέσσερις κόκκινες κάρτες.

Το 1-0 ο Ράσα στο 7΄ με βολ πλανέ, ισοφάρισε στο 31΄ ο Κωτσάκης με κεφαλιά και στο 42΄ ο Πανόπουλος έκανε το τελικό 1-2 χαρίζοντας τους τρεις πόντους στην ομάδα του, που την ανέβασαν στο πρώτο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα, υποσκελίζοντας έτσι τη σημερινή του αντίπαλο Αρτέμιδα.

Στο 75΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Κιούρκος για την Ατλαντίδα και στο 90΄+3 με απευθείας κόκκινη αποβλήθηκε και ο Μπενέκος αρχηγός των γηπεδούχων.

Με τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκαν οι Διαμάντης και Φυτιλής Μ. με απευθείας κόκκινη για την Αρτέμιδα καθώς διαπληκτίστηκαν με αντιπάλους. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για ακυρωθέν γκολ, καθώς ο επόπτης Γκούβας το χαρακτήρισε ως οφσάιντ.

Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Γκούβα

ΑΡΤΕΜΙΣ (Φυτιλής) Καραογλάνης, Αβδέλας (27΄ λ.τ Παπαδόπουλος), Παπάζογλου, Διαμάντης, Βασιλείου, Φυτιλής Λ. (77΄ Φυτιλής Μ.), Μαντζεβελάκης, Νικολέας (58΄ Ράπτης) , Τζεμπελίκος, Ράσα, Μοιρασγεντής

ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης) Ούτσικας, Καρακώστας, Κιούρκος, Καραγιαννάκης (58΄ Μαυράκης), Μπενέκος, Καγιάς, Hermani (80΄ Αλεξανδράκης), Νάνος, Κωτσάκης, Πανόπουλος (87′  Τρυφωνίδης), Καρακώστας (70΄ Γκούφας)

Γράφει η Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com

Πηγή – athlorama.blogspot.com