Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Άρωμα γυναίκας στον ΑΟ Καραβά

Published

on

Η κα Νανά Γιανναδοπούλου είναι  η νέα υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του ΑΟ Καραβά και παράλληλα και της ακαδημίας της ομάδας .

Από την διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε σχετικά η παρακάτω ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στο πλαίσιο αναβάθμισης της ενημέρωσης των φιλάθλων μας, όσον αφορά τα τρέχοντα θέματα και ενέργειες του συλλόγου, υποδεχόμαστε την κα Γιανναδοπούλου Νανά στην οικογένεια μας, η οποία θα αναλάβει να στελεχώσει ως υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων της ομάδας αλλά και της ακαδημίας ποδοσφαίρου που διαθέτουμε.
Η κα Γιανναδοπούλου με τις ικανότητες που έχει και την θετική ενέργεια που εμπνέει σε όσους την έχουν γνωρίσει, είναι βέβαιο ότι με την εμπειρία και τις γνώσεις της θα προσδώσει μια ακόμη καλύτερη εικόνα στην ομάδα.
Το πάθος που διαθέτει, το όραμα της για ένα καλύτερο και πιο ποιοτικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι κάποια απο τα κίνητρα της που την κάνουν, να ασχολείται με ένα άθλημα που ομολογουμένως όλο και περισσότερο ελκύει το γυναικείο φύλο.
Είναι γεγονός ότι όλο και αυξάνονται επίσης συνεχώς οι δημιουργίες αξιόλογων γυναικείων ομάδων στο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα πολύ ικανές γυναίκες να πλαισιώνουν είτε διοικητικά είτε και υποστηρικτικά τα σωματεία.
Ο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ θέλει να ανοίξει την πόρτα του ξανά στο γυναικείο φύλο.
Το έχει κάνει έντονα και στο παρελθόν μιας και έχει εκπροσωπηθεί επάξια με σημαντικές γυναίκες όπως η κα Μητροπούλου Βάσω αλλά και η κα Σκιαδά Σούλα που άφησαν την δική τους σφραγίδα στην ιστορία του συλλόγου.
Νανά καλώς ήρθες λοιπόν και επίσημα κοντά μας,
Πλέον όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας.»