Connect with us

stoplekto

“Άρωμα γυναίκας” στο νικηφόρο 3-2 του Πυρρίχιου (φωτο)

*

Published

on

Ανώτερος ο Πυρρίχιος επικράτησε του ΠΑΟ Φυλής με 3-2 σε ένα παιχνίδι, που την παράσταση έκλεψε η διαιτητική τριάδα, αποτελούμενη από τρεις όμορφες γυναικίες παρουσίες (Κασκαντίρη, Πέγκου,Πατέστη). Στο α’ μέρος και συγκεκριμένα στο 15′ οι φιλοξενουμένοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν το δυνατό σουτ του Μαυροδόντη απέκρουσε με υπερένταση ο Μαυρογονάτος. Στο 18′ ο Χριστοδουλίδης με ωραία ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Στο 23′ Κωνσταντινίδης έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Παπαδόπουλο, με το τελευταίο να εξαπολύει το σουτ και το Μαυρογονάτο να αποκρούει σταθερά. Στο 30′ μετά από την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟ η μπάλα έφτασε στον Κωνσταντινίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμμεση, αφού πέντε λεπτά αργότερα ο Ντόκα έφερε το ματς στα ίσια. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 42′ ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους «οράνιε». Στο 60′ ο Κωνσταντινίδης σούτερε, ο Θεοδώρου απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι με τη διαιτητή της αναμέτρησης Κασκαντίρη να υποδυκνείει χωρίς δεύτερη σκέψη την εσχάτη των ποινών. Στη εν λόγω φάση ο αμυντικός του ΠΑΟ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Συμεωνίδης, ο οποίος ευστόχησε σημειώνοντας το 2-2. Ένα λεπτό αργότερα ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, Ντόκα ταλαιπώρησε την άμυνα του Πυρρίχιου, όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει λίγο πανω απο το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κεσανίδη. Στο 67′ ο νεοησειλθών ο Μαυρογονάτος είδε με ανακούφιση τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του, ύστερα από το γυριστό σουτ του Συμεωνίδη. Ωστόσο τρια λεπτά αργότερα ο τελευταίος στάθηκε πιο τυχερός, αφού με ωραίο σουτ νίκησε το Μαυρογονάτο διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

 

Kαλή η διαιτησία της Κασκαντίρη, με βοηθούς την Πέγκου και Πατέστη

 

ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ: Μαυρογονάτος, Τσουκλίδης (63′ Ρόδης), Ζωγράφος, Τόπης, Θεοδώρου, Τόλιας, Προβατάρης (44′ Τσέπο), Σαλέμ, Ντόκα, Σκούρτης, Λιακοπούλος (80′ Αβραμίδης).

 

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ; Κεσανίδης, Χαλκίδης, Μερκάϊ, Λευκόπουλος, Ασλανίδης, Ποτουρίδης, Τσιλινκερίδης (71′ Παντέλης), Μαυροδόντης (84′ Χάψας), Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Χριστοδουλίδης (53′ Συμεωνδης).

 

X.Nτάρδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply