Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άστραψε και βρόντηξε ο Αρης Πετρουπολης στο Γουδι

Published

on

Ένας εμφατικός και διαστημικός Αρης Πετρουπολης που έβγαλε πλουραριασμό στο παιχνίδι του κατάφερε να περάσει με εντυπωσιακό τρόπο από το Γουδί επικρατώντας με το επιβλητικό 8-2 του Αγιου Θωμα.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχοντας τρομερά ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη πρόκριση στο ‘Μαυροθαλασσίτης’ για το θεσμό του Κυπέλλου και το τρίποντο κόντρα στα Σούρμενα έδειξε από την αρχή ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα.

Από την άλλη, ο Άγιος Θωμάς για έκτο συνεχόμενο ματς γνώρισε την ήττα και η κατάσταση γίνεται αρκετά δύσκολη όσον αφορά την παραμονή.

Το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ βγάζοντας αρκετή ενέργεια και έχοντας σε τρομερή ημέρα τους Δημήτρη Θανόπουλο και Θανάση Κυριαζη πήρε τη νίκη και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του Χαραυγιακού για να δει εάν θα είναι μόνο πρώτο στην κορυφή του 2ου ομίλου αυριο.

Το ματς, που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, ουσιαστικά τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο όταν το σκορ ηταν 5-1, με τον Αρη να πετυχαίνει σχεδόν σε κάθε κατέβασμα του στην αντίπαλη περιοχή τέρμα.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα κάνοντας συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Το σκορ άνοιξε ο Κατσής στο 9′, για να έρθει ο Κυριαζής στο 14 και να εκμεταλλευτεί το σουτ του Θανόπουλου που κατέληξε στο δοκάρι πλασάροντας εύστοχα για το 0-2.
Το 0-3 έγινε λίγο αργότερα από τον Θανόπουλο με πεναλτι 27′, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να κάνει στο 37′ το 0-4. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 40′ με τον Θύμιο μετά από άστοχη εξοδο του Τζαφάι με τον Κυριαζή να κάνει το 1-5 στο 42.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε ακομη δυο γκολ στο β’ ημίχρονο στο 63′ και 75, ενώ νωρίτερα (73′) ο Ζουζουλής είχε ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 1-7.
Στο 71′ ο Κυριαζής έχασε πέναλτι.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86′ ο Αλικάι.
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Δημήτρης Μαλλιαρίτσης) Καυκιάς, Ζαρκαδούλας Φ. (67′ Θεοδωρου), Δαμουρας, Ζαρκαδούλας Γ., Κορφιάς, Κυριακόπουλος, Θύμιος, Μεταξούλης (67′ Μαστρογιάννης), Χαντζής, Αλικάι, Δάβαρης (55′ Μαντέλος).
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Τζαφάι, Λαπας, Βασιλάκος (46′ Ζουζουλης), Παουρης (46′ Ζηκος), Παπαπαναγιωτου, Γαλανόπουλος, Γκουτσουλας, Τσατσα, Θανοπουλος (67′ Τσαγκάρης), Κυριαζης, Κατσης (46′ Σιδέρης).