Connect with us

6ος Όμιλος

“Άσφαιρη” στο κλουβί η Προοδευτική, 0-0 με τον Μακεδονικό

Published

on

Βαθμολική απώλεια εντός έδρας για την Προοδευτική, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και “κόλλησε” στο 0-0 με τον Μακεδονικό και έχασε μια καλή ευκαιρία να αναπτερώσει τις ελπίδες της για την άνοδο.

Οι “βυσσινί” του Δημήτρη Αρναούτη πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές με τους Νομικό Παρ., Μακρυγιάννη και Κρητικού. Σε καλή μέρα βρέθηκε και ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Γουναρίδης, που κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Και στην επανάληψη η Προοδευτική πίεσε, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιος τέρμα, που θα της χάριζε την πολύτιμη νίκη.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκιδης, Αλεξίου, Ποτουρίδης, Πατσατζόγλου, Παρασκευόπουλος, Μεγαρίτης (80′ Νάστος), Νομικός Π. (80′ Γκόγκα), Τσαφταρίδης (56′ Κυριαζής), Βοσνακίδης (76′ Όμο), Κρητικός, Μακρυγιάννης (57′ Τσιαβός).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Δοξάκης, Τσιαμπάσης, Βασιλείου, Καράμπελας, Μπρατσιάνι, Γαρύφαλλος, Λάκοβιτς, Τοπούζης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ