Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

”Άσφαιροι” Χαϊδάρι και Άγιος Ιερόθεος

Published

on

Τη δεύτερη απώλεια του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ γνώρισε ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος έμεινε στο άσφαιρο 0-0 με το Χαϊδάρι στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Το ματς συγκέντρωσε πάνω του πολλά βλέμματα καθώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι περισσότεροι από 500 φίλοι των δυο ομάδων βρέθηκαν στο ‘Τ. Χαραλαμπίδης’ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι που προηγούνται στην κατάταξη έχοντας διαφορά επτά βαθμών από το δεύτερο Ήφαιστο, ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στο ματς και έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 3′, όταν το σουτ του Πανούση εξουδετέρωσε ο Μίχος. Στο 14′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τις ευκαιρίες με τον Σαλαπάτα να πιάνει τη κεφαλιά και τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ ο Μπερτσιάς για τον Άγιο Ιερόθεο ήταν εκείνος που στο 25′ έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον Μίχο να διώχνει κόρνερ. Στην επανάληψη, η πρώτη φάση άνηκε στους φιλοξενούμενους όταν ο Καλογερής στο 56 είδε το σουτ που επιχείρησε να φεύγει αρκετά μέτρα άουτ.

 Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν δημιουργώντας φάσεις με σουτ των Κασάπη, Καρώνα όμως ο Ρουμπής όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Χαιδαριώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Καρώνα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ρουμπή με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους, και τος γηπεδούχους παραμένουν στην 3η θέση μαζί με Χολαργό, Μικρασιατικό και ΑΟ Περιστερίου.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Πανταζόπουλος, Μπατής, Καρώνας, Χριστούλης (88΄Αρβανίτης), Σαλαπάτας, Ρούσα (76΄ Κοτσολάκος), Λέκκας (61΄ Καλαμπαλίκης).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλη, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς (82΄ Αβίντογλου), Καλογερής, Νιζάμης (70΄ Κυριαζής), Χατζηπαναγιώτης (57΄ Καραμέρης), Πανούσης.