Connect with us

Uncategorized

“Ματσάρα”…στα Καμίνια

Παράπονα και οι δύο- 0-0 το ματς

Published

on

Ντέρμπι με τα όλα του έγινε σήμερα στον Ρέντη με τον Ατρόμητο , και τον Ιωνικό να αναδεικνύονται ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Παρουσία 1000 και πλέον φιλάθλων, ειδικά στο α΄ μέρος παίχθηκε σπουδαίο ποδόσφαιρο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω- κάτω, και μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες εδικά όμως στο τέρμα του Ιωνικού, ΄όπου ο κορυφαίος παίχτης του αγώνα ο γκολκήπερ Αδαμόπουλος κυριολεκτικά «κατέβασε τα ρολά».

Ο Ατρόμητος πάντως σε αυτό το διάστημα έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες, για να ανοίξει το σκορ, ενώ και ο Ιωνικός είχε μια – δύο καλές ευκαιρίες.

 

Στο 15΄ο Μανουηλίδης βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας του Ιωνικού, και τετ-α- τέτ έστειλε την μπάλα πάνω στον Αδαμόπουλο.

Νέα φάση καρμπόν στο 34΄όταν ο Λοιζίδης από τα δύο μέτρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αδαμόπουλο, που απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ ο Ιωνικός απάντησε με τον Σκαφτούρο στο 36΄ να μην μπορεί να νικήσει τον Θωμόπουλο, που απέκρουσε το πλασέ του.

Λίγο πιο πρίν πάντως ο Ιωνικός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σκαφτούρου από τον γκολκήπερ Θωμόπουλο, ενώ ο τρελός ρυθμός του α΄ μερους συνεχίσθηκε καθώς στο 39΄ κονρτινή κεφαλιά του Δανασή απέκρ5ουσε σε κόρνερ ο Αδαμόπουλος, όπως και στο 45΄ το σούτ του Πέρου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, παίχθηκε παιχνίδι κέντρου, χωρίς φάσεις, με τον Ατρόμητο να ζητάει πέναλτι στο 86΄ όταν ο ρέφερι Σφακιανάκης καταλόγισε φάουλ ένα χέρι του Μωυσιάδη., με τους Καμινιώτες, να ζητούν την παράβαση εντός περιοχής..

Κορυφαίος του αγώνα ο γκολκήπερ του Ιωνικού Αδαμόπουλος, ενώ άρεσαν και οι Μωυσιάδης, Ανδρεαδάκης, Κωνσταντόπουλος, Ατματζίδης.

Από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Μαζαράκης, Μπέλιας, Κρητικός, Πέρρος, Νταλάκος, Λοζίδης.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Θωμόπουλος, Μπέλιας, Γαβαλάς, Κρητικός, Μαζαράκης, Νταλάκος, Μητρόπουλος ( 52΄Κυρανός), Λοιζίδης, Μναουηλίδης ( λ.τρ. 66΄ Σταθουλόπουλος), Πέρρος( 82΄ Γεωργούλης), Δανασής.

ΙΩΝΙΚΟΣ:Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Κουμουλίδης( 55΄ Παπαδάκος), Χιώτογλου, Μωυσιάδης, Κωνσταντόπουλος, Ατματζίδης,Τσακίρης, Σκαφτούρος ( 77΄ Λαμπρινάτος), Ανδρεαδάκης , Κατσαβριάς( 63΄Μαριόλης)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply