Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άσφαιρο το Αιγάλεω στην Αγία Παρασκευή

Published

on

Στην τρίτη του φετινή απώλεια υποχρέωσε το Αιγάλεω η Αγία Παρασκευή. Παρά τις σημαντικές ευκαιρίες, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα στην έδρα της Santa στο τελευταίο ντέρμπι του πρώτου γύρου. Έτσι, ο Χαραυγιακός πλησίασε το ‘City’ στο -4 στην μάχη του πρωταθλήματος, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν τέταρτοι έχοντας 26 πόντους.

Στην ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύτιμη ευκαιρία στο 37′ ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Κοκκιναρά και σουτ του Λοϊζίδη να περνά λίγο έξω από τα δοκάρια του Βασιλάκη. Όμως, μια πολιορκία των ‘ασπρόμαυρων’ στα τελευταία δύο λεπτά του πρώτου ημιχρόνου πήγε να αλλάξει τα δεδομένα. Αρχικά στο 44′ ο Μουκέας εξουδετέρωσε δύσκολα το σουτ του Τζίτζη και στην εξέλιξη της φάσης ο Μυλωνάς έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι από κόρνερ του Καφετζή. Στο δεύτερο μέρος, οι δύο τερματοφύλακες είχαν αρκετή δουλειά, αλλά όποτε χρειάστηκε δήλωσαν ‘παρών’ κρατώντας το μηδέν έως το τέλος. Τέλος, δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής Αντωνίου σφυρίξει την λήξη, ο Βασιλάκης απέκρουσε το σουτ του Σταύρου και στην επαναφορά ο Αναγνωστόπουλος έσωσε στην γραμμή έπειτα από προβολή του Ταμπάκη.

Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Σαμοΐλης Δ., Δόσης Μ.

Αγ.Παρασκευή (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Βασιλάκης, Τζίτζης, Αλευρής, Καραπιπέρης (59′ Αναγνωστόπουλος), Σταματέας, Τσώνης, Μυλωνάς, Κάππος, Νταουτάι (87′ Φύτρος), Καρβούνης (62′ Ξηντάρας), Καφετζής.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Μουκέας, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Αβάσταγος Θ. (46′ Κοντιζάς), Φουκαράς (46′ Παπαθανασίου), Σταύρου, Λοϊζίδης, Κοκκιναράς, Πασάς, Μεχμέτογλου (79′ Ταμπάκης).