Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Άτταλος Νέας Περάμου- Ακράτητος 3-2

Published

on

Ένας Άτταλος Νέας Περάμου βγαλμένος από τα παλιά αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Ακράτητο τελικά γύρισε το ματς και πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Σερέπα(6’) και Τσιγγόπουλου(10’).

Από κει και πέρα δράση για τον Άτταλο ανέλαβε ο Μπαγδάτογλου που «εκτέλεσε» τους Ανωλιοσιότες με τρία γκολ. Αρχικά μείωσε στο 40’ με πέναλτι που κέρδισε ο Στρατιδάκης από τον Ξενάκη. Στο 73’ ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 79’ έκανε την ολική ανατροπή πάλι με πένατλι που κέρδισε ο Μαριόλης Ν. Σε ανατροπή του από τον Νομικό. Ο τελευταίος σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε από το διαιτητή Ντάουλα για την παράβαση του πέναλτι.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Μουκέας, Χωαβάτης(48’ Καμαρά), Χριστοδουλίδης, Γαλανός(59’ Απαζίδης), Μαριόλης Γ., Ασλανίδης, Μπαγδάτογλου, Καλαϊτζίδης, Μαριόλης Ν.(79’ Κοντόσταυλος), Κουσίδης, Στρατιδάκης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Ξενάκης Ρόδης, Θεοδωρίδης, Νομικός, Σιακαβάρας, Παρασίδης, Σερέπας, Κολιός, Κουκούλης(53’ Καπουράνης), Τσιγγόπουλος( 60’ Ιωάννου), Μανασίδης.