Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Άτταλος Νέας Περάμου- Πυρρίχιος 2-0

Published

on

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Άτταλο Νέας Περάμου που λύγισε με 2-0 τον πεισματάρη Πυρρίχιο. Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δίχτυα με τους Μαριόλη(49’) και Κουσίδη(57’).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί στο πρώτο μέρος χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Σότα(5’, 24’), Πιπερίδη Ι.(17’), ενώ άγγιξαν το γκολ και στο 63’ με τον Σότα.

Από το 75’ και μετά οι γηπεδούχοι συνέχισαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Καλαϊτζίδης και ενώ είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές.

Καλός ο διαιτητής Χρόνης.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Μουκέας, Τζαφέρης(46’ Μαυρίδης), Παπαδόπουλος, Γαλανός, Καμαρά, Καλαϊτζίδης, Απατζίδης(46’ Βασίλι), Χριστοδουλίδης(46’ Μαριόλης), Στρατιδάκης, Γκελάι, Ελέζι(46’ Κουσίδης).

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Τσιτζιλίδης, Κέλι(56’ Πουρουζίδης), Μερκάι, Μαυροδόντης, Παντελής, Πιπερίδης Ι., Ερμπαλίδης(46’ Χυσκάι), Πιπερίδης Γ.(70’ Λαζαρίδης), Σότα, Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος(59’ Ανθόπουλος).

• Ο Άτταλος Νέας Περάμου θέλει να εκφράσει ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του γειτονικού σωματείου της Νέας Περάμου Αναστασίου, για το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τον Μανδραϊκού.