Connect with us

stoplekto

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Συνεχίζει στην προεδρία ο Τζέλης – Στον πάγκο ο Σπηλιώτης

Published

on

Την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποίησε μία εκπληκτική πορεία τερματίζοντας στην 4η θέση του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας διεκδικώντας μάλιστα τον προβιβασμό του στην Α’ ΕΠΣΑ μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Σίγουρα στους ανθρώπους των «κυανέρυθρων» υπάρχει μία πίκρα που τελικά δεν ήρθε η άνοδος, όμως δεν μπορούμε να μην σταθούμε στο γεγονός πως ακόμα και έτσι η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν από εκείνες που έκλεψαν την παράσταση την περασμένη σεζόν. Πλέον στον «ΑΟΝΦ» κάνουν ήδη τα σχέδιά τους για την καινούρια χρονιά ειδικά μετά και την εκλογή της νέας διοίκησης, όπου και ο Σόλων Τζέλης ανέλαβε και πάλι την προεδρία του συλλόγου. Αναλυτικά η σύνθεση του Δ.Σ. του συλλόγου είναι η εξής:

Πρόεδρος: Σόλωνας Τζέλης, Αντιπρόεδροι: Σταύρος Σκαρπαθιώτης, Πρόδρομος Μπιλικαϊδης, Τιμολέων Γρανίτσας, Γεν. Γραμματέας: Ελένη Νικολέττου, Γεν. Αρχηγός και έφορος εφηβικού: Γιάννης Τζέλης, Ταμίας: Αλέξανδρος Δρακάς, Ειδ. Γραμματέας και έφορος α’ ομάδας: Γιάννης Ιντζεγιάν, Υπεύθυνος υποδομών και Έφορος παιδικού: Χρηστός Αντωναρόπουλος, Έφοροι παμπαιδικού: Αρτάν Δαναϊ και Αλέξανδρος Δρακάς, Έφοροι Ακαδημιών: Γιάννης Νικολάκης, Μενέλαος Χρυσικόπουλος και Ελένη Λέγγα, Εκπρόσωπος ΕΠΣΑ: Γιάννης Φιλιντόπουλος, Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων: Μαρία Τριπολίτη και Ελένη Λέγγα, Υπεύθυνος ιστοσελίδας: Γιάννης Φιλιντόπουλος

Σπηλιώτης στον πάγκο

Μετά και την αποχώρηση του Πέτρου Καπώνη από την τεχνική ηγεσία του Άτταλου οι άνθρωποι των «κυανέρυθρων» προχώρησαν στην αντικατάσταση του προπονητή με έναν εξίσου έμπειρο τεχνικό ο οποίος και γνωρίζει πολύ καλά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αθήνας. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Σπηλιώτη που στις αρχές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου είχε αναλάβει τα ηνία της Δόξας Βύρωνα για τις πρώτες εφτά αγωνιστικές. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο ΑΟΝΦ Άτταλος ανακοινώνει ότι ο κ. Βαγγέλης Σπηλιώτης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ευχόμαστε στον νέο προπονητή καλή επιτυχία στο έργο του».

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply