Connect with us

stoplekto

Άτταλος – Νέα Πέραμος 0-1

Published

on

Η Νέα Πέραμος ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι όπου επιβλήθηκε με 1-0 του Άτταλου και του « ψαλίδισε » τις ελπίδες για την πρώτη θέση.

Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό στη λήξη, Αμέσως μετά το τέλος οπαδοί χωρίς διακριτικά ( όπως αναφέρει το Φ.Α. ) μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και διαπληκτίστηκαν με ποδοσφαιριστές του Άτταλου , για να συνεχιστούν οι φασαρίες στη συνέχεια και στην εξέδρα αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήραν έκταση.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Καμπόλης στο 84’. Νωρίτερα οι του Άτταλου ζήτησαν πέναλτι σε δυο περιπτώσεις . Στο 79 ‘ σε ανατροπή του Μονέ ο διαιτητής Σταμάτης  έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι ενώ στο 81’ σε ανατροπή του Μπαγδάτογλου ο διαιτητής έδωσε φάουλ πάνω στη γραμμή (οι γηπεδούχοι υποστήριζαν ότι έγινε μέσα στη περιοχή).

Στο 67’ το παιχνίδι διακόπηκε για 6’ αφού τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση στο κεφάλι ο  Κουϊμτσίδης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό  Νοσοκομείο…

ΑΤΤΑΛΟΣ: Πορανίδης, Μπαγδάτογλου, Κουτσομύτης, Στάθης ,Ευσταθιάδης , Ασλανίδης Αριστόπουλος ( 55’ Φραγκόπουλος) Γκελάι, Μονέ Κουσίδης Κουϊμτζίδης ( 68’΄λ.τρ Βικράν)

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Κυμπουρόπουλος, Τσιούνης, Γεωργιάδης, Πατσιονίδης Λημνιάτης, Λουκίδης( 90΄Γραμματικός) Αριστόπουλος( 90’ Κρεζίας) , Μανώλης, Τσαούσης( 75’ Φωτίου) Καραγιάννης, Καμπόλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply