Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ανανέωση συνεργασίας με Γαληνό Νικολαΐδη

Published

on

Με ανακοίνωση του ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γαληνό Νικολαΐδης. Αναλυτικά αναφέρει:

Διανύοντας δύο μήνες απραξίας από την ημέρα που ανεστάλησαν οι αγωνιστικές δραστηριότητες των τμημάτων,

και με την σταδιακή πλέον επιστροφή στην καθημερινότητα, ο σύλλογος μας παρακολουθεί τις εξελίξεις στα αθλητικά δρώμενα και αναμένει τις αποφάσεις των αρχών για την επανεκκίνηση και την επιστροφή όλων μας στην ποδοσφαιρική δράση, εφόσον βέβαια, τα χρονικά περιθώρια το επιτρέψουν για φέτος.

Με ορατό όμως το ενδεχόμενο της ΜΗ επανέναρξης για την τρέχουσα σεζόν, η Διοίκηση της ομάδας προχωράει στον σχεδιασμό και καθορισμό βασικών στόχων της επόμενης περιόδου, για όταν αυτή ξεκινήσει, προκειμένου o ΑΟΝΦ Άτταλος να παρουσιαστεί έτοιμος τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο τήρησης των πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγιεινής που θα ορίσουν οι αρχές.

Α΄ ΟΜΑΔΑ: Μετά την απολύτως επιτυχημένη χρονιά και την άνοδο στην Α κατηγορία, ο αγωνιστικός στόχος για την επόμενη σεζόν δεν είναι άλλος από μια καλή πορεία και πλασάρισμα της ομάδας σε όσο το δυνατό υψηλότερη βαθμολογική θέση, υπό το πρίσμα πάντα των ποιοτικών χαρακτηριστικών που αναδείχθηκαν πέρυσι, όπως, πνεύμα ομάδας, υγιείς ανταγωνισμός, fair play, οικογενειακό κλίμα κ.α. Η διοίκηση προσανατολίζεται στο να διατηρήσει τον περσινό βασικό κορμό και συνάμα με κινήσεις ουσίας να ενισχυθεί με την απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών. Παράλληλα και στο μέτρο του εφικτού, η ανάδειξη ‘’μικρών’’ σε ηλικία ποδοσφαιριστών αποτελεί διαχρονικά έναν απ τους στόχους της ομάδας.

Την ευθύνη λειτουργίας και στήριξης της Αντρικής ομάδας από πλευράς Διοίκησης θα έχει και φέτος ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κουλούρης, ενώ προπονητής και για την επόμενη περίοδο θα συνεχίσει να είναι ο κόουτς της ανόδου, Γαληνός Νικολαίδης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Με δεδομένο ότι και την επόμενη σεζόν ο ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ θα αποτελέσει μια κυψέλη άθλησης για τα παιδιά της περιοχής, οι στόχοι για την Ακαδημία παραμένουν:

-η εκμάθηση ποδοσφαίρου και η δημιουργία παικτών ανταγωνιστικού επιπέδου,

-η δυνατότητα άθλησης και αθλοπαιδιάς μέσα από κανόνες που ορίζει ο σύλλογος και το ίδιο το ποδόσφαιρο

-η κοινωνικοποίηση και η ανάδειξη των ισχυρών δεσμών φιλίας που προάγει η ομαδικότητα του αθλήματος και η αποκόμιση των οφελών που απορρέουν αντίστοιχα.

Την λειτουργία των τμημάτων της Ακαδημίας στο διοικητικό κομμάτι θα υποστηρίζουν οι Έφοροι ανά τμήμα, ενώ τον συντονισμό όλων για την εύρυθμη οργανωτική λειτουργία θα έχει το μέλος του Δ.Σ. Έφη Σαρρή. Προπονητές στην Ακαδημία και για την επόμενη σεζόν θα είναι οι σταθερές αξίες του συλλόγου Κώστας Στεφανου, Γιωργός Χασάπης και Τάσος Μποζινάκης, μαζί με το νέο από πέρυσι αίμα Βάιο Τζέλη και Κώστα Παραρά.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: Κύριος στόχος της διοίκησης σε ότι αφορά την ασφάλεια και υγεία των αθλητών, είναι τόσο η πρόληψη όσο και η επί τόπου παρέμβαση ή η περαιτέρω αποκατάσταση όταν απαιτείται. Για τον σκοπό αυτό, θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν η διεξαγωγή προληπτικών ιατρικών εξετάσεων των αθλητών στον χώρο του προπονητηρίου, ενώ κατά την διάρκεια των προπονήσεων θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό στον χώρο για την άμεση βοήθεια όταν χρειάζεται. Επιπρόσθετα, μετά τις διαμορφωθείσες από τον Covid 19 συνθήκες, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγιεινής που θα καθορισθούν από τις αρμόδιες αρχές.

Στον τομέα των εγκαταστάσεων, στόχος είναι να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες, είτε από την Διοίκηση του Συλλόγου είτε σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή, για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Τον συντονισμό και την εποπτεία του Διοικητικού έργου θα έχει ο Πρόεδρος του ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ, Γιάννης Τζέλης, ο οποίος επιπρόσθετα θα έχει και την αποκλειστική ευθύνη διαχείρισης όλων των ιδιαιτέρως ευαίσθητων και ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο θεμάτων που ανακύπτουν μέσα στην σεζόν, όπως ζητήματα για το προπονητήριο, σχέσεις η/και συνεργασίες με άλλους συλλόγους, εκπροσώπηση του Άτταλου σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτείας, ομοσπονδίας κ.α.

Τέλος, για την έγκαιρη και αρτιότερη ενημέρωση όλων σε επιμέρους θέματα, θα αναρτώνται σχετικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα και στις σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου.