Connect with us

stoplekto

Άτταλος – Πυρρίχιος 2-1

Published

on

Μικρό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Δ.Α. απέκτησε ο Άτταλος Νέας Περάμου, αφού επικράτησε πολύ δύσκολα του αξιόμαχου Πυρρίχιου με 2-1.Η ομάδα του Αποστόλη Λινάρδου πίεσε από τα πρώτα λεπτά χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 3ο λεπτό όταν ο Πορανίδης απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο Συμεωνίδης. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση όταν ο Πέγκος , εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα του Πυρρίχιου, σούταρε αιφνιδιάζοντας τον Σαμσίδη που δεν μπόρεσε να αποκρούσει, κάνοντας το 1-0 για τον Άτταλο. Πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα, ο Παπαδόπουλος Τιμούρ με κοντινό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την πρώτη αξιοσημείωτη φάση στο 70ο λεπτό, όταν ο Συμεωνίδης σε εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Πορανίδη. Δέκα λεπτά αργότερα, σε στημένο για τον Άτταλο, ο Βοηδίλας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Σαμσίδη και από κοντά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο, οι Πόντιοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο τέρμα, αφού στο 83ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης από το ύψος του πέναλντι έστειλε την μπάλα σύριζα από το δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Πορανίδης, Τζαφέρης, Πέγκος( 53’ Βοηδίλας) , Φυσαράκης, Τζαφεράκος, Καραμπλάκας, Δούκας( 77’ Κόρμαλης) , Τούσης, Γκελάι( 65’ Κατσάφαρος) , Μεχμέτογλου, Κουσίδης

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Σαμσίδης, Μανγκασάροβ, Μερκάι, Παντελής( 63’ Λευκόπουλος) , Ασλανίδης, Παπαδόπουλος Θ., Συμεωνίδης, Καλαϊτζίδης, Κωνσταντινίδης , Παπαδόπουλος Τ., Χριστοδουλίδης(85’ Τινκερίδης)

 Ρεπορτάζ: Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply