Connect with us

stoplekto

Άτυχη η Ολυμπιάδα 1-1 με τους Νέους Ευγενείας

Σπουδαίο θέαμα

Published

on

Σαν την γάτα με το ποντίκι έπαιξε η εξαιρετική σήμερα Ολυμπιάδα τους Νέους Ευγενείας, στο παιχνίδι, που όμως έληξε 1-1στο γήπεδο των Σιταποθηκών.

Η Ολυμπιάδα έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο απέναντι στους Νέους που προσπάθησαν να παίξουν με σφιχτή αμυντική γραμμή και αντεπιθέσεις, και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν κόντρα στην ροή του αγώνα στο 38΄ με πέναλτι του Κανταρτζή ( το οποίο δόθηκε σε χέρι του Μαυράκη, και το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι της Ολυμπιάδας).

Στο διάστημα αυτό η Ολυμπιάδα είχε δοκάρι μετά από φάουλ του Άννινου στο 9΄ , και κλασικές ευκαιρίες με τους Σπέρτο στο 17΄ Φιλόκι, 23, Νομικό 41΄.

Στην επανάληψη η Ολυμπιάδα πίεσε ασφυκτικά , και έφθασε στην ισοφάριση στο 58΄ με κεφαλιά του Γκιάτη, μετά από σέντρα του Σπέρτου.

Η Ολυμπιάδα είχε δοκάρι στο 74΄ σε εξ’ επαφής κεφαλιά του Φιλόκι, και ανεπανάληπτες ευκαιρίες με τους Σπέρτο, Φιλόκι, Καράμπελα.

Οι Νέοι στην κόντρα άγγιξαν το 1-2 όταν ο Βούρδας νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Γουσγουνέλη στο 77.

Καλύτεροι από την Ολυμπιάδα οι Γκιάτης, Χαραλαμπόπουλος, Σπέρτος ,Μέτος,Φιλόκι, ενώ από τους Νέους οι Καταρτζής, Κάπας, Μέμπελι, Βασιλειάδης

Σχετικά καλή η διαιτησία του Παπανδριόπουλου Γ.,

Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γουσγουνέλης, Μέττος, Κεντικελένης, Μαυράκης, Άννινος, Γκιάτης, Σπέρτος, Νίνος,( 78΄ Γιαλελής),Φιλόκι,Χαραλαμπόπουλος, Νομικός( 55’ Καράμπελας).

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ:Μέμπελι, Χαλκιάς, Παλαιοκρασάς, Ραγκαβάς, Μπουραίμης(90΄ Ζεπάτος), Βασιλειάδης, Κάπας,( 89΄ Σακελαρίου), Λοξός, Καρατζής, Κατσιμοίρης, Καλούδας( 60΄ Βούρδας)

Π.ΝΤΑΛ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply