Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άτυχοι οι Άγιοι Ανάργυροι, παλικάρι ο Άφοβος

Published

on

‘Σκόνταψαν’ στον Ταύρο οι Άγιοι Ανάργυροι μένοντας στο 1-1 κόντρα στον μαχητικό Άφοβο. Οι ‘κυανέρυθροι’ έχοντας τα ηνία στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχαν τις ευκαιρίες για την νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν πληρώνοντας τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου. Στην αντίπερα όχθη, οι ‘κυανόλευκοι’ πάλεψαν και πήραν τον δεύτερο πόντο τους χωρίς προπονητή, με παίκτη λιγότερο, ενώ έχουν παράπονα από την διαιτησία του ρέφερι Μπακογιάννη. Στο 25′ ο νεαρός διαιτητής απέβαλε τον τεχνικό των γηπεδούχων, Χρήστο Ευθυμιόπουλο, επειδή ζήτησε δύο φάουλ στον Χελιώτη. Κατά τ’άλλα το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις. Στο δεύτερο μέρος και το 50′ ήρθε η δεύτερη κίτρινη για τον Γεωργιάδη λόγω αντικανονικού μαρκαρίσματος, κάτι που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι. Έτσι, ο Κοντουγουλίδης με σουτ άνοιξε το σκορ στο 55′ παίρνοντας το ριμπάουντ από το σουτ του Πλεξίδα στο δοκάρι. Στο 65′ ο Ρούσεφ με μονοκόμματο σουτ είχε δοκάρι και στο 83′ ήρθε η ψυχρολουσία. Ο Καργιώτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζώτος με προβολή πρόλαβε τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων σε λάθος έξοδο του Σαράντη για το τελικό 1-1. Στο επόμενο λεπτό ο Ηλιόπουλος παραλίγο να πετύχει την απόλυτη ανατροπή, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κοκότης είχε νέο δοκάρι για την Ένωση που με την ισοπαλία έπεσε τέταρτη έχοντας 16 βαθμούς.

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Λυμπερόπουλος Δ., Ντάλλας Π.

Άφοβος (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Σταυριανουδάκης, Μυλωνάς, Καργιώτης, Ζώτος, Ξούρας Γ., Μπέλιος, Γεωργιάδης, Σαλίτα (70′ Νάτση), Μαυροειδάκος (50′ Ξούρας Β.), Χελιώτης, Λαζανόπουλος (46′ Ηλιόπουλος).

Ένωση (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Γεωργίου (46′ Βυζανιάρης), Τούρλας, Μεταλλινός, Μυστρίδης, Σερδενές, Δημαράς (70′ Κοκότης), Κοσμάς, Πλεξίδας (80′ Καλογριάς), Ρούσεφ, Κοντογουλίδης.