Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Άφησε”… τον τίτλο στα Άνω Λιόσια ο Ασπρόπυργος 0-0 με Ακράτητο- “Φωνές” για διαιτησία

Published

on

Ο Ακράτητος αντιστάθηκε στα Λιόσια του “άκαρπου” Ασπροπύργου και ψαλίδισε τις πιθανότητες τίτλου στην ομάδα του Ζήση Ζήκου μετά και το ισόπαλο 0-0 αποτέλεσμα των δύο ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες  να σκοράρουν στο πρώτο μισό με τον Κώνστα  όταν σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Καράβολα αλλά κυρίως στο δεύτερο μισό του αγώνα που είχαν τον πλήρη έλεγχο του ματς,  είχαν νέα προσπάθεια στο δοκάρι με τον Στρατιδάκη στα «χασομέρια» του παιχνιδιού , και τέλος φωνάζουν για την διαιτησία και τα δυο ακυρωθέντα τέρματα με τους Κρητικό και Στρατιδάκη στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Στο 81’ ο Ακράτητος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς «κιτρινίστηκε» δύο φορές  σε ένα λεπτό ο Δημητρόπουλος από τον ρέφερι Βάτσιο.

Ακράτητος: Καράβολας, Σαββουλίδης, Λάγιας(62′ Θωμαΐδης), Δημητρόπουλος, Σγούρη, Παρασίδης, Αδαμόπουλος, Σοπίδης, Καλέμι, Τουλουβασίλης, Μπάνγκσε.

Ασπρόπυργος: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Πίνης, Κύργιας, Τσιανάκας, Κρητικός, Δηλαβέρης, Τούσης(68′  Ρούσσος), Τσιγγόπουλος(55′ Στρατιδάκης), Ζιώβας(85′ Τόρρα), Κώνστας.