Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άφοβος-Πανερυθραϊκός 0-6

Published

on

Σαρωτικός ήταν ο Πανερυθραϊκός στο ματς πρόλογος για την 26η αγωνιστική του 1ου ομίλου επικρατώντας εκτός έδρας με 6-0 του ουραγού Άφοβου. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για 87′ με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να πατήσουν το γκάζι και να σταματούν στα έξι τέρματα. Η νίκη αυτή φέρνει τον Πανερυθραϊκό στην 4η θέση με 44 βαθμούς έχοντας ένα ματς περισσότερο από Θρίαμβο Αθηνών και Δόξα Βύρωνος. Το ματς ξεκίνησε με τον Γ. Ξούρα να δέχεται την απευθείας κόκκινη στο 3′ αφού ανέτρεψε τον Αδραχτά κι ενώ ο τελευταίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Το χορό των γκολ για τον Πανερυθραϊκό άνοιξε στο 29′ ο Αδραχτάς, με τον Σουμελίδη στο 32′ να γράφει το 2-0. Στο 54′ και στο 56′ ο Αδραχτάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 66′ ο Αντωνιάδης έκανε το 5-0, με τον Αλίας στο 81′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΑΦΟΒΟΣ: Σαμουρίδης, Μυλωνάς, Μυζούρης, Ξούρας Γ., Ζώτος, Πυλαρινός (6′ Μήτσιος), Ξούρας Β., Μπέλλιος (46′ Τζωρτζάτος Β.), Γιαννακόπουλος, Σηαλιτα (54′ Νάτσης), Κριτσωτάκης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Ντουντούμης, Σουμελίδης, Τριανταφύλλου (57′ Γεωργαμλής), Γκριτζάς, Γκόλιας (65′ Αντωνιάδης), Γεωργακόπουλος, Αναγνώστης, Μπενετάτος, Αδραχτάς, Τσεβάς (62′ Αλίας), Μπρίλης.