Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έβαλε δύσκολα στην Αγία Παρασκευή ο Αττικός

Published

on

Μπορεί ο Αττικός να βρίσκεται με το ένα πόδι στην Β’ ΕΠΣΑ, αλλά κοίταξε στα μάτια την Αγία Παρασκευή. H Santa επικράτησε δύσκολα 2-1 με ανατροπή μέσα στο Ρουφ, εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση έχοντας 29 βαθμούς, όμως προβλημάτισε. Αντίθετα, οι ‘πράσινοι’ που καθοδηγήθηκαν από τον Θεοδωρή Τάμπα λόγω της παραίτησης του Ηλία Ράμμου, παραλίγο να κάνουν την ζημιά, αλλά παρέμειναν προτελευταίοι με τέσσερις πόντους.

Στην εικόνα του ματς, οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί και προηγήθηκαν δίκαια στο 55′ χάρη στο όμορφο διαγώνιο σουτ του Συριόπουλου, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο ‘παραθυράκι’. Στο 66′ ο Γραμματικόπουλος αποχώρισε τραυματίας επειδή γύρισε το πόδι του και το συγκρότημα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου πήρε μέτρα στο γήπεδο. Στο 75′ μετουσίωσε την πίεση με ένα τυχερό μακρινό φάουλ του Καφετζή, το οποίο πέρασε απ’όλους για να αναπαυτεί στα δίχτυα. Ο Κάππος στο 83′ ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή με προβολή ύστερα από νέο φάουλ του Καφετζή, ενώ στο 86′ η υπόθεση νίκη κλείδωσε λόγω της σωστής απευθείας κόκκινης κάρτας στον Τζεμαλή για εξύβριση.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος Θ., Γονίδης Γ., Κυριακουλέα Α.

Αττικός (Θοδωρής Τάμπας): Λογοθέτης, Παναγόπουλος, Ντζέλιας, Κανελλόπουλος, Γραμματικόπουλος (67′ λ.τρ. Κριπιντίρης), Τζεμαλή, Κανέλλος, Λαπαρδάς, Καπαρδέλης, Συριόπουλος, Κοτούλιας.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Αλευρής, Καραπιπέρης, Βελέντζας, Τσώνης, Φύτρος (70′ Ντιντίφας), Τσοπανάκος, Ξηντάρας (80′ Κάππος), Καφετζής, Σεΐτι (46′ Μυλωνάς).