Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έβγαλε… μέταλλο στην Καισαριανή η Ηλιούπολη

Published

on

Στα δύσκολα δείχνει πως αντέχει η Ηλιούπολη αφού παρότι ο ‘Ηλιος’ στα τελευταία παιχνίδια μετρούσε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, τα δυο τελευταία Σάββατα, το συγκρότημα του Μάκη Μπαλαγιάννη τα πηγαίνει περίφημα, αφού μετά τη νίκη κόντρα στον Ιάσονα, η ιστορική ομάδα επικράτησε αυτή τη φορά μέσα στη Καισαριανή με 1-0 του Μικρασιατικού. Μάλιστα, με τη νίκη αυτή, οι ‘κυανέρυθροι’ πλασαρίστηκαν στην 9η θέση με 19 βαθμούς, ξεφεύγοντας αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι του Κώστα Σταμπουλίδη πραγματοποίησαν το χειρότερο τους παιχνίδι με αποτέλεσμα να το πληρώσουν και να παραμείνουν στην 6η θέση με 22 βαθμούς. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 30′ με κεφαλιά ο Μεσσίνι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ωραίο φάουλ του Ζουμπουνέλη. Πριν γίνει το 1-0, ο Ήλιος είχε απειλείσει με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ενώ ευκαιρία είχε και ο Μικρασιατικός με τον Πρασσά. Μετά το 1-0, οι γηπεδούχοι πίεσαν ανορθόδοξα χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Κουλίρα, Κρασσάς, Κολοβός Η. (70′ Αϊβάζης), Βιντζηλαίος, Γεροκώστας (46′ Κολοβός Α.), Πετρίτσης, Παούρης (55′ Νταντής), Πρασσάς.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Μητρογιάννης, Κουκιάς, Θάνος, Μεσσίνι, Χουχουλής, Λαμάι, Ζουμπουνέλης, Μελετιάδης, Γεμιστός (90′ Μίτροβιτς), Γάγγος (88′ Ξηροκώστας), Ορφανός (77′ Μπουργάνης).