Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έβρεχε γκολ στο Μοσχάτο…5-3 η Δόξα

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλοι των δυο ομάδων που βρέθηκαν το μεσημέρι στον γήπεδο του Μοσχάτου καθώς  Άγιαξ και  Δόξα Βύρωνα (αγωνίστηκαν εκεί λόγω έργων στο γήπεδο του Ταύρου) προσέφεραν πλούσιο θέαμα  και οκτώ τέρματα,  με την Δόξα στο τέλος να φεύγει νικήτρια με 5-3.

Μόλις στο 6’ ο Πλούμης και στο 30’ ο Ρόππας έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν …καθώς στο 40’ ο Κούρτης και στο 44’ ο Ερμάλ έφεραν το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2.Με την έναρξη του δεύτερου μέρους  οι τυπικά  γηπεδούχοι με τον Θεοφάνους πέρασαν μπροστά στο σκορ προσδίδοντας άγρια ομορφιά στο ματς, αλλά δυο λεπτά αργότερα ο Ντίας από τα ένδεκα βήματα ευστόχησε φέρνοντας πάλι την ισορροπία στον αγώνα 3-3. Στο 60’ ο Γεωργουδάκης «έγειρε την πλάστιγγα» στην ομάδα του Βύρωνα σκοράροντας για το 3-4 , με τον Καντέλι στο 72’ (αυτογκολ) να διαμορφώνει το τελικό 3-5.

Διαιτητές ήταν οι  Γαβρίλης, Μητροφάνης και Βαξαβανέλλης

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κορδάς, Στασινόπουλος, Λέκκας, Τζανετής (30′ λ. τρ. Μπίζι), Καντέλι, Σιώζος, Ερμάλ, Κούρτης (62′ Μίτροβιτς), Κιάφα, Σπανάκος (17′ λ. τρ. Θεοφάνους), Λουσαράκης

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Ε. Βακερλής, Πιτσινός, Κατσούδας, Π. Βακερλής, Γκουντελίτσας, Χαλβατζής, Γεωργουδάκης (81′ Βιένας), Ρόππας, Πλούμης, Ντίας (70′ Κοτόβ), Παρασκευόπουλος).

foto-sportifico