Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Έβρεχε” γκολ στο Χαλάνδρι 5-3 τον ΓΣ Καισαριανής

Published

on

Σπουδαίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Χαλανδρίου όπου η τοπική ομάδα επικράτησε με 5-3 του αξιόμαχου ΓΣ Καισαριανής και διατήρησε την επαφή της με την κορυφή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα των βορείων προαστίων ήταν ο Κατσιούλης που σημείωσε τρία τέρματα στο 1ʼ, 7ʼ, και 65ʼ τα υπόλοιπα δύο πέτυχε ο Σκόκας στο 64’ και 73’. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Γάκης στο 15’, Κετσές στο 49’ , και Σταύρακας στο 89’ με πέναλτι.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Λεοντακιανάκος, Τάμαλης.

 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Γιώρας, Γκώνος, Ιωαννίδης, Παστός (82ʼ Γεργίνης), Καλογήρου, Σιούτας (60ʼ Κανέλλος), Σκόκας, Λουκάς, Κατσιούλης (76ʼ Θανόπουλος), Καλογερόπουλος, Σπυρόπουλος.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Βασιλάκης, Κανταρτζόγλου, Λυμπερόπουλος (81ʼ Μαθιουδάκης), Μιχαηλίδης, Ναστούλης (76ʼ Βουρνάζος), Σβίγγος, Κετσές, Χαζήσας (66ʼ Σταύρακας), Βουτυράς Γ., Παπαθανασίου, Γάκης.

********To site δεν θα προβάλει πλέον εικόνες από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά και την απαγόρευση σε δημοσιογράφο μας να φωτογραφίσει στιγμιότυπα από το ερασιτεχνικό παιχνίδι Χαϊδαρίου – Χαραυγιακού. Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ σωματεία αλλά κάποιοι σε αυτό τον τόπο πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει και Σύνταγμα….Θα επανέλθουμε σύντομα για συνέχεια στο θέμα….Να γνωρίζεται κύριοι στην ΕΠΣΑ ότι πάνω από τις αποφάσεις σας υπάρχει και το Σύνταγμα των Ελλήνων…..ρίξτε του μια ματιά και τα λέμε….Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν εμπορεύεται , δεν εισπράττει, δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία, ο σκοπός των Ενώσεων είναι να υπηρετούν τα σωματεία και μόνο, όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες πλην της δική σας ….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply