Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Έγινε δεκτή η ένσταση των Αστεριών Δραπετσώνας

Published

on

Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής
Αναφορικά με την ένσταση του σωματείου ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ κατά του κύρους του αγώνα «ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» της 5/2/2023 που έγινε στο γήπεδο “Ν. ΓΟΔΑΣ” Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Π. ομόφωνα αποφάσισε:
1. Κάνει δεκτή τυπικά και στην ουσία της την ένσταση του σωματείου ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ κατά του σωματείου ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ Α.Ο.Φ.Ν.Φ. για τον μεταξύ τους αγώνα του πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της «ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ Α.Ο.Φ.Ν.Φ. – ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» της 5/2/2023.
2. Κατακυρώνει τον αγώνα πρωταθλήματος «ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ Α.Ο.Φ.Ν.Φ. – ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» της 5/2/2023 υπέρ του σωματείου ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ με βαθμούς 3 έναντι μηδέν (0) & τέρματα 3 έναντι 0 του σωματείου ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ Α.Ο.Φ.Ν.Φ. (άρθρο 19 παρ. 12& άρθρο 23 παρ 6 α. του ΚΑΠ)
3. Από το σωματείο ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ Α.Ο.Φ.Ν.Φ. αφαιρούνται τρείς (3) βαθμοί από τον τρέχον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που συμμετέχει και του επιβάλλεται χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ (άρθρο 19 παρ. 12& άρθρο 23 παρ 6 α. του ΚΑΠ)
4. Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου (Νο 8851 της 6/2/2023) υπέρ του σωματείου ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
5. Παραπέμπει τα σχετικά έγγραφα στην Επιτροπή Πρωταθλήματος και ζητά την κλήση σε απολογία εκ νέου του σωματείου ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ Α.Ο.Φ.Ν.Φ., καθώς και του δηλωθέντα στον ανωτέρω αγώνα ως εκπροσώπου αυτού κ. Ι. ΣΩΤΗΡΧΟ αναφορικά με την καταγγελία περί πλαστοπροσωπείας του ποδοσφαιριστή του σωματείου ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ με αρ. Δελτίου ΕΠΟ 1458282.