Connect with us

stoplekto

Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Στην ψυχή και στην καρδιά Λαμπερή»

Published

on

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας (Παγκάλου & Κίμωνος) έγινε η παρουσίαση του βιβλίου με την ιστορία της ομάδας με τον τίτλο «Στην ψυχή και στην καρδιά Λαμπερή». Συγγραφέας του βιβλίου ήταν ο συνάδελφος δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ Βαγγέλης Κοκούλογλου. Την επιμέλεια έκδοσης είχε ο Χρήστος Καραμπάς.

Πρωτεργάτες και ιδρυτές της Λαμπερής ήταν ο Μελέτης Λάσκος και η σύζυγός του Αθανασία. Στο βιβλίο αναφέρεται απο το έτος ίδρυσης του συλλόγου μέχρι σήμερα. Κάνει αναφορά στο παρελθόν και στο μέλλον. Ακόμα έχει τον ύμνο της ομάδας σε στίχους του Μελέτη Λάσκου με μουσική του Ανδρέα Μικέ.

Μίλησαν ο συγγραφέας του βιβλίου κ.Κουκούλογλου, ο πρώτος πολίτης της πόλης δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Βασίλης Τόλης, ο Ταξιάρχης Φαρμάκης.

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού Νίκος Παπαδάκης, ο αντιπρόεδρος Στέλιος Κοντολαιμάκης, οι βαπτιστές που έδωσαν το όνομα ΛΑΜΠΕΡΗ κ.κ. Μελέτης Ρήγος-Γιάννης Μπεκίρος, απο την γυναικεία ομάδα του Πήγασου Θριασίου Αθηνά ρεντούμη ο ιδρυτής της Φιλοθέης Μαγούλας Μελέτης Ρήγος, ο κ.Μανώλης, ακόμα οι Νίκος Σπέης, Κώστας Λινάρδος, ο κ. Αντωνίου, ο Μανώλης Μαίλης,οι ποδοσφαιριστές της Λαμπερής και ο προπονητής Βαγγέλης Νικολάου κ.α.

***Μετά το πέρας ακολούθησε μπουφές με γλυκίσματα και ποτά.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply