Connect with us

stoplekto

Έγινε πάλι Εθνικός Πειραιά

Άλλαξε όνομα ο Εθνικός

Published

on

Νέος κύκλος άνοιξε στην 89χρονη ιστορία του Εθνικού ο οποίος από Εθνικός Όμιλος Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου – Αθλητικός Όμιλος Μάνης μετονομάστηκε σε Εθνικός Πειραιά 1923.

Την αλλαγή της ονομασίας κοινοποίησε ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Αλέξης Αγγελόπουλος, τονίζοντας πως προσπάθειες δύο μηνών πήραν σάρκα και οστά παρά τα εκ των έσω… κολλήματα και τις συκοφαντίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως πρώτη ανακοίνωση για το 2012 θέλουμε να κάνουμε στους φίλους του Εθνικού ένα πραγματικό δώρο. Όχι κάτι εφήμερο όπως μια μεταγραφή (όσο σημαντικό και αν είναι αυτό) αλλά κάτι που να κλείνει ένα κύκλο και να ανοίγει ένα καινούριο στην 89χρονη ιστορία του συλλόγου μας.

Όπως υποσχεθήκαμε από την πρώτη μέρα της ενασχόλησής μας με τα κοινά του Εθνικού είχαμε ως πρώτη προτεραιότητα την αγωνιστική και εξωαγωνιστική αξιοπιστία της ομάδας αλλά και το θέμα της ονομασίας της. Από την 29η Δεκεμβρίου 2011 οι προσπάθειες μας που διήρκησαν σχεδόν δυο μήνες πήραν επισήμως σάρκα και οστά και στα μητρώα του πρωτοδικείου Πειραιώς φαίνεται το οριστικό όνομα της ομάδας μας ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1923. Όλα τα απαραίτητα έγγραφα κοινοποιήθηκαν στην ΕΠΣ Πειραιά και στην ΕΠΟ.

 

Δυο μήνες προσπαθειών που δυστυχώς συνοδευτήκαν από εκ των έσω… κολλήματα και συκοφαντίες τα οποία δεν είναι του παρόντος να σχολιάσουμε μιας και προτιμάμε να απαντάμε με πράξεις και όχι λόγια. Η βούληση για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας αλλά και της ενοποίησης όλων των ερασιτεχνικών της τμημάτων είναι δεδομένη και η συστράτευση του κόσμου του Εθνικού μας δίνει δύναμη και υπενθυμίζει σε όλους ότι όντως έχουμε γυρίσει σελίδα».

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply