Connect with us

stoplekto

Έγραψε ιστορία ο ΑΣ Κωφών- Άνοδο και πρωτάθλημα- 2-1 την ΑΕ Χατζηκυριακείου(video)

Published

on

Την πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του έγραψε σήμερα ο ΑΣ Κωφών. Τα παληκάρια του Χρήστου Μελανιφίδη δεν “μάσησαν” στο ντέρμπι κορυφής, καθώς αν και έμειναν πίσω στο σκορ, στην επανάληψη μπήκαν ψυχωμένα και παίζοντας σαν πρωταθλητές ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση επικρατώντας με 2-1 της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου, νίκη που τους χαρίζει και μαθηματικά τέσσερις στροφές πριν το τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία, για πρώτη φορά από την ίδρυση του σωματείου.

Το Χατζηκυριάκειο απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη δεύτερη θέση και θέλησε να… “χαλάσει” τη γιορτή, αφού προηγήθηκε στο 24′ με τον Μπαλτιμά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣ Κωφών μπήκε σοβαρός και αφού ισοφάρισε αρχικά με τον Αγουρσαλίδη(56′) και πέτυχε το “Championsihp” γκολ με άψογη εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Γιώργου Γονατά(video).

Οι νικητές είχαν και τρία δοκάρια με τους  Αγουρσαλίδη, Μητρόπουλο και Τσορτανίδη.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Πουλόπουλου Θ. σήμανε τα έξαλλα πανηγύρια στις τάξεις του ΑΣ Κωφών, καθώς άπαντες σαν μικρά παιδιά πανηγύρισαν τη μαθηματική άνοδο και πλέον στο μυαλό τους έχουν να λήξει η χρονιά με το απόλυτο σε όλα τα παιχνίδια…

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Αθανασίου, Καγιανός, Τσορτανίδης, Σάββας, Τζεγιαννάκης, Σφυρής, Ζαρτάλης, Καλαϊτζόγλου (82’ Μακρής), Μητρόπουλος, Γονατάς, Αγουρσαλίδης.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Ρούσης, Διακογιάννης, Μαρουσάκης, Τερζής, Νίνος (82’ Κρανιάς), Μπάλιας, Κουγιουμτζής, Μπαλτιμάς, Μιχαηλίδης, Καραμπάσης (82’ Ζαρουχλιώτης), Γεωργιάδης.

 

Δείτε το νικητήριο γκολ από την εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Γονατά, που χάρισε το πρωτάθλημα στον ΑΣ Κωφών: