Connect with us

stoplekto

Έγραψε ιστορία ο ΑΣ Κωφών- Τερμάτισε με το απόλυτο στο πρωτάθλημα(22 νίκες)

Published

on

Η φετινή άνοδος του ΑΣ Κωφών ήταν διαφαινόμενη πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Κάτι το οποίο ο σύλλογος το κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το στοίχημα ήταν αυτή η μεγάλη επιτυχία να μπορέσει να συνδυαστεί και με το απόλυτο των νικών. Κάτι το οποίο επίσης επετεύχθη σήμερα. Η ομάδα του Χρήστου Μελανιφίδη λοιπόν πέτυχε το απίστευτο τερματίζοντας στο πρωτάθλημα με 22 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, μετά και την επικράτησή της την τελευταία αγωνιστική με 3-2 επί του νεανικού και δυναμικού Ατρόμητου Πειραιά Β’ και έγινε το πρώτο πειραϊκό σωματείου που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Με αρκετό κόπο ήρθε αυτό το πολυπόθητο 22ο “τρίποντο” για τους πρωταθλητές, καθώς χρειάστηκε να ξεπεράσουν ένα πολύ ανταγωνιστικό ενθουσιώδες σύνολο, σε μια αναμέτρηση που ήταν αρκετά δυνατή.

Σε μεγάλη μέρα για τους νικητές ήταν ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου Μανώλης Αγουρσαλίδης, που σημείωσε δύο γκολ(1′, 52′), ενώ το νικητήριο ο γεννημένος πρωταθλητής Νίκος Μακρής(68′). Οι Καμινιώτες έβαλαν δύσκολα στους Κωφούς, αφού είχαν ισοφαρίσει δύο φορές με τους Καντέρογλου(10′) και Κωνσταντάρα(60′).

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Δαμίγου βρήκε παίκτες, τεχνική ηγεσία και φίλους του ΑΣ Κωφών να πανηγυρίζουν έξαλλα αυτή τη μοναδική επιτυχία, που φέρνει το σωματείο στη Β’ Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του και μάλιστα άχαστο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β’: Σκούρτη, Τσουμάρης, Μιχαηλίδης(94′ Καμπανέλλας), Κόκκωρης, Αθανασάκος, Αζέρ(57′ Σαλίμα), Καντέρογλου, Καραμολέγκος, Κωνσταντάρας, Γιαννίκος, Κυριάκου.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Αθανασίου, Μητρόπουλος, Στεφάνου, Κουράκος, Τζεγιαννάκης(73′ Καλαϊτζόγλου), Σάββας, Πόλλιας, Σφυρής, Ζαχαρίας(38′ Μακρής), Γονατάς, Αγουρσαλίδης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ