Connect with us

slideshow

Έδιωξε ηχηρά ονόματα απο Μανδραϊκό ο Γιαλιάς

Εκτός ομάδας Παυλίδης, Λιοσάτος, Φώσκολος

Published

on

Γενικό ξεκλήρισμα έπεσε στον Μανδραϊκό καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Γιαλιάς αγρίεψε για τα καλά και έκανε πράξη τις απειλές της προηγούμενης εβδομάδας προς τους παίκτες πως αν δεν βελτιώσουν την αγωνιστική τους συμπεριφορά θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα της Μάνδρας οι Διονύσης Λιοσάτος, Αντώνης Φώ σκολος και και Κώστας Παυλίδης, οι οποίοι προστέθηκαν στους Γκαβζίδη και Ν. Παπαδόπουλο που μάζεψαν τα πράγματά τους την Παρασκευή το απόγευμα. Μάλιστα και οι τρεις “βεντέτες” αγωνίστηκαν με τον Ασπρόπυργο και μετά το τέλος του αγώνα πληροφορήθηκαν την απόφαση του προέδρου τους.

Μιλώντας stoplekto.gr ο κ Γιαλιάς δήλωσε ότι “ στον Μανδραϊκό θα μείνουν μόνο όσοι ιδρώνουν για τη φανέλα και όσοι μπορούν να πάνε την ομάδα πρώτη, καθώς η δεύτερη θέση δεν μου ταιριάζει ». Παράλληλα ο κ Γιαλιάς δήλωσε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί ενόψει των υποχρέωσέων της και των στόχων που έχει θέσει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανδραϊκός κινείται για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ενός μεσοεπιθετικού και ενός φορ. Ο τελευταίος θα είναι όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση. Μάλιστα στους παραπάνω μεταγραφικούς στόχους θα προστεθούν και άλλοι τρεις παίκτες που έχουν ήδη κλείσει. Ο ένας από αυτούς είναι περιφερειακός επιθετικός.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply