Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έκαμψε την αντίσταση του Ηρακλή Περιστερίου η Κοψαχείλα

Published

on

Σε ένα παιχνίδι σημαντικού βαθμολογικού ενδιαφέροντος, η Κοψαχείλα επικράτησε 2-0 του Ηρακλή στο ‘Σωτήρης Αγγελόπουλος’ του Παλαιού Φαλήρου. Οι ‘κανονιέρηδες’ δυσκολεύτηκαν σε ένα βαθμό απέναντι στους Περιστεριώτες που παρατάχθηκαν μόνο για θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, το συγκρότημα του Αντώνη Κουφογιαννάκη εδραιώθηκε στην όγδοη θέση αριθμώντας 28 βαθμούς, σε αντίθεση με τους ‘κυανόλευκους’ που έχουν 19 πόντους στην ενδέκατη.

Οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν λίγες μπροστά στα καρέ των Βένιου και Κυριακόπουλου, όμως με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν στην νίκη. Στο 62′ ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ χάρις το πλασέ του Μιχάλη Τσίκου και στο 84′ κλείδωσαν το τρίποντο με δυνατό σουτ του συνήθη υπόπτου, Νώντα Κόκκαλη, μέσα από την περιοχή. Ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα από την στιγμή που η, γεμάτη απουσίες, ομάδα του Νίκου Παπαδιώτη άρχισε να κουράζεται μετά το 75′.

Διαιτητές: Κορτέσης Π., Σταυρόγλου Δ., Παππάς Χ. (καλοί).

Κοψαχείλα (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Βένιος, Φόνσος, Κουφογιαννάκης, Χιονάς, Τουμπουλίδης, Τσίκος, Μπορίσοφ, Παυλόπουλος (46′ Σαμοθράκης), Κόκκαλης (84′ Βάτσιος), Βεϊζάι, Μουρτογιάννης.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδιώτης): Κυριακόπουλος, Κληρονόμος, Καρακωνσταντής, Κατσουγιάννης (79′ Χαυλής), Σιώλος, Κατσαρός, Αρχοντούλης, Κωνσταντακόπουλος (87′ Πατσιμάς), Κούλα, Σταυρινός, Αγγελάκης (60′ Πατατανές).