Connect with us

Uncategorized

Έκαναν σεφτέ Σιμάο και Μαυρίας – Στο +5 ο Παναθηναϊκός

Published

on

Μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Σιμάο και ο Μαυρίας πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι “πράσινοι” επικράτησαν του Εργοτέλη με 2-0, στο Παγκρήτιο, ξεφεύγοντας με 5 βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

 

Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί το ματς να είχε καλό ρυθμό αλλά οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Ο Εργοτέλης τελείωσε το 45ο λεπτό με μηδέν τελικές προσπάθειες, ενώ ο Παναθηναϊκός απείλησε μόνο με το σουτ του Χριστοδουλόπουλου που πέρασε μόλις άουτ στο 31΄.

 

Η είσοδος του Μαυρία αντί του Κατσουράνης στο δεύτερο μέρος έδωσε “πνοή” στους “πράσινους” που μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο και τα κατάφεραν χωρίς να ιδρώσουν. Η ευκαιρία του Κλέιτον στο 53΄πέρασε ανεκμετάλλευτη, αλλά δύο λεπτά αργότερα, από το κόρνερ του Κλέιτον, ο Σιμάο με κεφαλιά νίκησε τον Πίρσον, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Τον Μοζαμβικανό… ζήλεψε ο Χάρης Μαυρίας. Ο νεαρός μέσος του τριφυλλιού έκανε και αυτός σεφτέ στην Superleague όταν μετά το δυνατό σουτ του Χριστοδουλόπουλου, ο Πίρσον αιφνιδιάστηκε και από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 59΄. Κάπου εκεί, ουσιαστικά, το ματς τελείωσε με τους παίκτες του Φερέιρα να δημιουργούν 2-3 ευκαιρίες ακόμα για να διευρύνουν το προβάδισμα τους.

 

Μοναδικό αρνητικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως ο Σιμάο συμπλήρωσε 7 κάρτες και θα απουσιάσει σε 2 από τα 4 επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Τζούνιορ (64’ Κυριακίδης), Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης (80’ Τζανακάκης), Μπέτο, Δάρλας, Καρέλης (85’ Ευαγγέλου.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης (46’ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (76’ Πετρόπουλος), Κλέιτον (70’ Καραγκούνης).

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply