Connect with us

Uncategorized

Έκανε… περίπατο στα Γιάννινα o Aστέρας…

Published

on

Με το εντυπωσιακό 4-1 ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από την έδρα του ΠΑΣ και πήρε την πρόκριση για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Οι Αρκάδες παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις, κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να σημειώσουν τέσσερα γκολ και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι σε έναν ΠΑΣ που έχασε ευκαιρίες, αλλά πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη.

 

Κάκιστο ήταν από πλευράς ποιότητας το πρώτο 45λεπτο στην αναμέτρηση των “Ζωσιμάδων” και έτσι το 0-0 ήταν φυσιολογικό. Στην επανάληψη όμως τα δεδομένα άλλαξαν άρδην.

 

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν ο Ράγιος, που σημείωσε δύο τέρματα, ενώ τα υπόλοιπα σημείωσαν οι Τσιαμπούρης και Χούλι. Ο ΠΑΣ είχε μειώσει προσωρινά με τον Γεωργίου.

 

 

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (72’ Οικονόμου), Κώτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τζημόπουλος (46’ Γεωργίου), Ζαραδούκας, Ντε Βινσέντι, Κυριάκος, Τζάνης (69’ Γιάκος), Μπακαγιόκο,

 

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ράγιος, Λαδάκης, Έγκον (70’ Χούλι), Φρανκού (59’ Τσαμπούρης), Σολάκης (85’ Μπαρτολίνι)

newsit.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply