Connect with us

stoplekto

Έκανε τον Αγιασμό του ο Κριός Ασπροπύργου

Published

on

Τον ετήσιο καθιερωμένο Αγιασμό του πραγματοποίησε χθες(13/9) το βράδυ ο Κριός Ασπροπύργου. Παρευρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ασπροπύργου Αντώνης Κοναξής,  ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάνδρας Τάσος Δούκας και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πανασπροπυργιακού Δόξας Γιάννης Μελετίου και διάφοροι επιχειρηματίες της περιοχής, που στηρίζουν το σύλλογο.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Κύριλλος και στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση, ενώ αργότερα η διοίκηση έκανε το τραπέζι σε όλη την ομάδα.

Στα αγωνιστικά, με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί ο Κριός στον Κυριακάτικο αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Μικρασιατική. Αρκετά από τα δελτία των νέων αποκτημάτων δεν έχουν ολοκληρωθεί και έτσι ο προπονητής Πάρης Λιάκος θα στηριχτεί περισσότερο σε παίκτες της περσινής χρονιάς.

 

  • Την Κυριακή που μας έρχεται ο διαχρονικός ηγέτης του Κριού Ασπροπύργου Διονύσης Βάντζος θα βαπτίσει την κορούλα του Ερασμία Άννα στην Αγία Παρασκευή Ασπροπύργου. Την τελετή θα κάνει ο πατήρ Κύριλλος, ενώ το παιδάκι θα βαπτίσει ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου  Ασπροπύργου Αντώνης Κοναξής .