Connect with us

slideshow

Έκανε το πρώτο βήμα ο Άτταλος 3-2 τον Ελευσινιακό..(φωτο)

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στο β’ μέρος ο Ελευσινιακός.

Published

on

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΔΑ έκανε ο Άτταλος Ν.Περάμου στο γήπεδο Γ. Ρουμελιώτης επικρατώντας του Ελυσινιακού με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ποιό δυνατά στο παιχνίδι και κατόρθωσαν να προηγηθούν με 2-0 στο πρώτο μέρος χάρις τα τέρματα των Κουσίδη στο 35’ και Ζιούπα στο 39’.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα και στο 47’ ευτύχισαν να κάνουν και τρίτο τέρμα πάλι με τον Ζιούπα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και οκτώ λεπτά αργότερα με τον Βούκα μείωσαν σε 3-1 πράγμα που αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Ανανιάδη και ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους με αποτέλεσμα στο 58’ να έρθει και το δεύτερο τέρμα με αυτογκόλ του Καλαϊτζίδη που στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με το κεφάλι μέσα στην περιοχή την έστειλε στα δίχτυα του Παπακωσταντίνου. Οι του Ελευσινιακού πίεσαν με σκοπό να φέρουν το ματς στα ίσα αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν .

Να σημειώσουμε ότι από το 65’ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο μετά και την αποβολή του Αμίρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Λελούδα.

Καλός ο ρέφερι Αλιάγας με βοηθούς τους Κασσαβέτη-Μπούρδο

 

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Πορανίδης, Νεανίδης, Τσιανάκας, Στάθης, Ευσταθιάδης (21’ λ.τρ Λιαιλίας), Σιδηρόπουλος, Τούσης (46’ Λιναρδάκης), Γιαννακόπουλος (46’ Βούκα), Κοπαλάς, Λελούδας , Τσεκάϊ.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Παπακωνσταντίνου,. Τζαφέρης(90+2 Ζωγράφος Ρ) , Τσιούνης, Μικρογιαννάκης, Καλαϊτζίδης , Αμίρ, Αθανασόπουλος(66’ Γκελάι) , Γκοτσούλας (9’ λ.τρ Δημούδης) , Καραμπλάκας , Κουσίδης.

Γράφει ο Χ.Ντάρδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply