Connect with us

stoplekto

Έκκληση της Κύπρου Κορυδαλλού στον κόσμο

Published

on

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού καλεί τον κόσμο της να βοηθήσει την νέα της προσπάθεια αγοράζοντας εισιτήρια διάρκειας της ομάδας . Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«ΖΗΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! Η Κύπρος Κορυδαλλού ξεκινάει μία νέα σεζόν στην Α’  κατηγορία του Πειραιά με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες, έχοντας μπροστά της νέες προκλήσεις και όπως πάντα ένα δύσκολο έργο. Έλα κοντά μας, χειροκρότησε τις προσπάθειές μας και γίνε κι εσύ μέλος της οικογένειάς μας! Η ομάδα κυκλοφόρησε τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο, στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ! Σε περιμένουμε! Τηλ. επικοινωνίας 6931097463

*Το εφηβικό τμήμα της Κύπρου Κορυδαλλού (2000-01-02), θα ξεκινήσει τις προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, την Δευτέρα 28 Αυγούστου. Η πρώτη συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Πάρη Βάλβη, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Soccerino.

Άμεσος συνεργάτης του τεχνικού της ομάδας θα είναι ο Σταύρος Φανουργάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές και οι ημερομηνίες των δοκιμαστικών για παιδιά γεννηθέντα το 2000, 2001, 2002 και 2003.