Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έκλεισαν Καραμαλίγκα οι Άγιοι Ανάργυροι

Published

on

Σημαντική ενίσχυση για τους Αγίους Αναργύρους κάτω από τα δοκάρια για την αγωνιστική περίοδο 2015/2016. Η Διοίκηση του Βασίλη Λινάρη ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Καραμαλίγκα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν για λογαριασμό του ΑΟ Σύρου. Παρά τις πολλές προτάσεις που είχε από ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά, οι ‘κυανέρυθροι’ τον έκαναν δικό τους αποδεικνύοντας εκ νέου τις πρωταγωνιστικές τους βλέψεις. Ο χαρισματικός πορτιέρο είναι 22 ετών θεωρείται πολύ καλή και αξιόλογη περίπτωση ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του κουβαλάει μια σημαντική εμπειρία. Αναλυτικά το βιογραφικό του νεαρού άσου που θα προσδώσει ασφάλεια στα μετόπισθεν του τεχνικού, Ανδρέα Μαντζούνη:

-Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν το 2003-2006 στις Ακαδημίες της Α.Ο.Ανθούπολης.

-Το 2006-2008 μεταγράφηκε στην ομάδα της Α.Ε.Περιστερίου στο Παιδικό τμήμα.

-Το 2008-2010 μεταγράφηκε στον Ατρόμητο Αθηνών, όπου αγωνιζόταν στο Εφηβικό της ομάδος.

-Το 2010-2011 μεταγράφηκε στον Α.Ο. Ανθούπολης όπου έφτασαν στους 4 φιναλίστ του Εφηβικού πρωταθλήματος (Βασικός Τ/Φ) της Ε.Π.Σ Αθηνών ταυτόχρονα πραγματοποίησε και 5 συμμετοχές με το Ανδρικό τμήμα.

-Επίσης το 2010-2011 Αναδείχθηκε Επίλεκτος Τ/Φ της ομάδας ”ELITEARSENAL” όπου Αναδείχθηκε Κυπελλούχος με την αντίστοιχη ομάδα στο τουρνουά στην Ολλανδία.

-Από το 2011 μέχρι σήμερα πήρε παιχνίδια σε Αργοναύτη, Αχαρναϊκό και ΑΟ Σύρου αποτελώντας βασικό μέλος σε κάθε σύλλογο.