Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έκλεισε άλλους δύο ο Θρίαμβος Αθηνών

Published

on

Τις εννέα μεταγραφές έφτασε αισίως ο Θρίαμβος Αθηνών μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Φατσέα και του Μάκη Κόρδα. Πρόκειται για δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα δώσουν βοήθειες στον τεχνικό, Γιάννη Κουσάνα, ως εναλλακτικές λύσεις κυρίως. Ακολουθεί αναλυτικά το δελτίο τύπου του ιστορικού συλλόγου σχετικά με την επίτευξη και τα βιογραφικά των νέων συμφωνιών:

Δελτίο Τύπου Θριάμβου Αθηνών/Δάφνης.

Ο ΠΑΟ Θρίαμβος Αθηνών/Δάφνης ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Φατσέα. Με μοναδικό γνώμονα το καλό του Θριάμβου, η Διοίκηση του Παναγιώτη Θεμελίδη και ευρισκόμενη πάντα σε άψογη συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Κουσάνα, χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν με στόχο να βρεθεί ψηλά. Το νέο μας απόκτημα είναι επιθετικός (γεννημένος στις 30/10/1993) και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ορφέα Στρύμης (Κομοτηνή). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στα Σούρμενα και τον Άρη Βούλας. Αξίζει να σημειωθεί πως σπούδαζε στα ΤΕΦΑΑ και έτσι δεν αποκλείεται να αναλάβει κάποιο τμήμα στις υποδομές του Θριάμβου. Η διοίκηση καλωσορίζει τον Παναγιώτη Φατσέα και πιστεύει πολύ στο ταλέντο του ενώ είναι σίγουρη πως η συνεργασία θα στεφθεί από επιτυχία! Όσον αφορά τον Ευθύμη Κορδά, το νέο απόκτημα της ομάδας είναι τερματοφύλακας (γεννημένος το 1991) και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία φορώντας τη φανέλα του Χαϊδαρίου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στους Ερασιτέχνες Καλλιθέας και τον Ατρόμητο Πειραιά (Δ’ Εθνική). Η διοίκηση καλωσορίζει τον Ευθύμη Κορδά στη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Θριάμβου και εύχεται μαζί να πανηγυρίσουν μεγάλες επιτυχίες»! 

Με τη σειρά του ο Παναγιώτης Φατσέας προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας του Θριάμβου, τονίζοντας τα εξής: «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν με τον ιστορικό Θρίαμβο Αθηνών/Δάφνης και παράλληλα αποτελεί πρόκληση για μένα το να καταφέρω να σταθώ επάξια σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Θεμελίδη και τον κ. Κουσάνα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».