Connect with us

3ος Όμιλος

Έκλεισε Αποστολάκη-Παππά το Ζευγολατιό

Published

on

Μπορεί να άργησε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ωστόσο το Ζευγολατιό δείχνει και θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο για να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία ανεξάρτητα από τον όμιλο που θα συμμετάσχει.

Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα από την Κόρινθο ήρθε σε συμφωνία με δυο ικανότατους παίκτες που χωρίς αμφιβολία θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά βάση της εμπειρίας και της ποιότητας που διαθέτουν.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του κόουτς, Παντελή Κολλιάκου θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, Κώστας Αποστολάκης ο οποίος τα τελευταία χρόνια έπαιξε και ξεχώρισε με τη φανέλα του ΑΟ Λουτράκι.

Η ποιότητα του θα βοηθήσει σημαντικά τους περσινούς πρωταθλητές Κορινθίας με τον ίδιο να έχει περάσει παράλληλα από τη Μαρκό, τον Παναθηναϊκό και τον Ακρήτο την περιόδο που η ομάδα των Άνω Λιοσίων έπαιξε στην Σουπερ Λιγκ.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο 40χρονος κεντρικός αμυντικος, Τάκης Παππάς που μέχρι πρότινος άνηκε στην Κόρινθο ενώ έχει περασει από Ατρόμητο Χιλιομοδίου, Βρασιές, Ολυμπιακό Λουτρακίου, Ασπρόπυργο, Βύζαντα Μεγάρων, Πανσερραϊκό, ΑΕΛ Λεμεσού, Χαλκηδόνα, Ατρόμητο, Αγερσανί και Πατραϊκό.