Connect with us

4ος Όμιλος

Έκλεισε Καραχάλιο-Παλλιγγίνη ο Ιωνικός

Published

on

Μπορεί στον Ιωνικό ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός να έμειναν πίσω αρκετά τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο από τη στιγμή που οι Rangers ανέλαβαν καθήκοντα διοίκησης, καθημερινά γίνονται οι κινήσεις που απαιτούνται για τη στελέχωση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Η αρχή έγινε με την απόκτηση των Άγγελου Φωστέρη και Γιώργου Γαβαλά, ωστόσο οι ιθύνοντες της ιστορικής ομάδας δεν έμειναν εκεί αφού ήρθαν σε συμφωνία με ακόμη δυο ικανότατους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, τη φανέλα με το ‘Αστέρι’ θα φορούν την ερχόμενη σεζόν ο επιθετικός Αλέξανδρος Καραχάλιος καθώς επίσης και ο πολύπειρος τερματοφύλακας, Χρήστος Παλιγγίνης.

Ο 29χρονος κυνηγός έχει επιδείξει σπουδαία καριέρα κατά το παρελθόν αφού μετράει συμμετοχή ακόμη και σε επίπεδο Europa League την περίοδο που φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Συν τοις άλλοις, ο Αλέξανδρος Καραχάλιος έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Ιλίου, Ακράτητο, Καβάλα, Καλλιθέα, Κορωπί, Αίαντα Σαλαμίνας, Λάρισα, Απόλλωνα Σμύρνης, Πανηλειακό και Καλαμάτα. Την περσινή σεζόν έπαιξε για λογαριασμό της Νέας Ιωνίας χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πανηγυρίσει την παραμονή στον 4ο όμιλο.

Όσον αφορά στον Παλιγγίνη, ο 30χρονος τερματοφύλακας πέρυσι αγωνίστηκε σε Πανελευσινιακό και Αστέρα Μαγούλας πραγματοποιώντας θετικές εμφανίσεις ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη σε Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, Αχαρναϊκό, Παναργειακό, Κεραυνό Κερατέας, Ασπρόπυργο, Αστέρα Μαγούλας. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ο Παλιγγίνης επιστέφει σε γνώριμο περιβάλλον αφού την περίοδο 2010-2011 είχε αγωνιστεί και πάλι  στην ομάδα της Νεάπολης.