Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Έκλεισε Μάρκο Μεϊρέλες ο Αχαρναϊκός

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Αχαρναϊκός…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

🟢⚪☘️🇵🇹Προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο, Μάρκο Μεϊρελες⚪☘️🇵🇹

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Ολοκληρώνοντας την μεταγραφική του ενίσχυση και με στόχο να θωρακιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο στο δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η διοίκηση του Αχαρναϊκού ανακοινώνει την προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Αντόνιο Μειρέλες.

 

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα είναι γεννημένος στην Αμαδόρα στις 4 Δεκεμβρίου 1989 (32 ετών). Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, τόσο ως αμυντικό χαφ, όσο και με πιο επιτελικό ρόλο με την ίδια ευχέρεια, ενώ χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια. Έχει ένα πλούσιο βιογραφικό τόσο στην πατρίδα του όσο και σε Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική! Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στην Πορτογαλία σε Πόρτο, Νασιονάλ, Αλιουστρελένσε, Μακίκο, Ριμπέιρα Μπράβα, Αγουέδα, Ολιβεϊρένσε και στην Γιβραλτάρ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Μονς Κάλπε, επίσης ομάδας του Γιβραλτάρ. Έχει αγωνιστεί επίσης στο φινλανδικό ποδόσφαιρο στην Σπόρτινγκ Κρίστινα και την Μικελίν, στην Βραζιλία με την Γκρέμιο Μπαρουέρι αλλά και στην Κίνα με την Μπενφίκα Ντε Μακάου.

 

Στην χώρα μας ήρθε για λογαριασμό της Δαμάστας το καλοκαίρι του 2020, αγωνιζόμενος στη συγκεκριμένη ομάδα για έναν χρόνο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ πέρυσι μετακινήθηκε στο Ηράκλειο όπου συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για λογαριασμό του ΠΟ Ατσαλένιου.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι με την εμπειρία του θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας μας αλλά και της κατηγορίας.

 

Καλωσορίζουμε τον Μάρκο Αντόνιο Μεϊρέλες και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.