Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Έκλεισε Παπαφώτη η ΑΕ Νίκαιας

Published

on

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση υλοποίησε η ΑΕ Νίκαιας, που δείχνει διάθεση να είναι περαστική και από το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, όπου ανήλθε, ώστε να επιστρέψει ξανά στην Α’ Κατηγορία.

Η διοίκηση του Σάκη Τσαμούρη ήρθε σε συμφωνίαμε τον έμπειρο κεντρικό χαφ Γιάννη Παπαφώτη, έναν παίκτη που έχει περάσει και στο παρελθόν από τις τάξεις του σωματείου. Το νέο απόκτημα του συλλόγου σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας, μας είπε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητή Γιώργο Λαγούδη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ΑΕ Νίκαια… Φέτος πιστεύω ότι η ομάδα έχει βάλει γερές βάσεις για κάτι καλό και βήμα βήμα μαζί με τον προπονητή και όλους τους συμπαίχτες μου θα δουλέψουμε πολύ, θα γίνουμε μια παρέα μια οικογένεια ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο μια ομάδα που να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Το βιογραφικό του 36χρονου ποδοσφαιριστή είναι αρκετά πλούσιο, καθώς έχει τιμήσει με την παρουσία του πολλές ομάδες. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας, ενώ  στην πολυετή διαδρομή του έχει διακριθεί με σωματεία όπως ΑΕ Μοσχάτου, Περαμαϊκό, ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, ΑΕ Πετράλωνα, Ηρακλή Νίκαιας, Ίκαρο Καλλιθέας, Αργοναύτη, ΑΣ Ποντίων, ΑΟ Κορυδαλλό, Πειραϊκό, ΑΟΚ Φαλήρου και Λέοντες Καμινίων.