Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Έκλεισε» Σταύρου η Ηλιούπολη

Published

on

Τον Χρυσόστομο Σταύρου «έκλεισε» ο Γ.Σ. Ηλιούπολης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τα Πετράλωνα πρόσφατα, καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Χρήστου Κιούρκου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η συνεργασία του έμπειρου άσου με τους «κυανέρυθρους» τερματίστηκε φιλικά και ο Μάκης Μπαλαγιάννης μαθαίνοντας για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, τον προσέγγισε και τον έφερε τελικά στο ιστορικό σωματείο δίνοντας περισσότερο βάθος και ποιότητα στο ρόστερ.

Πέρυσι αγωνίστηκε στα Πετράλωνα ολόκληρη τη χρονιά αριθμώντας 22 εμφανίσεις και 4 τέρματα. Προηγουμένως φόρεσε τις φανέλες των πειραιώτικων Κύπρου Κορυδαλλού, Θύελλας Μοσχάτου και Χαραυγής, ενώ στην παλαιά Δ’ Εθνική εκείνες των Α.Ο. Χανίων, Άγιαξ Ταύρου, Τερψιθέας και Πόρου. Επίσης, έχει αναδείχθηκε από μία φορά πρωταθλητής Αργολίδος με τον Τροιζηνιακό αρχικά και τον Πορτοχελιακό.

Όπως καταλάβατε, μιλάμε για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με γεμάτο βιογραφικό, δημιουργικές και εκτελεστικές ικανότητες, αλλά και πολλή καλή τεχνική κατάρτιση. Βαδίζει τα 33 του και έχει ακόμα πολλά να δώσει παίζοντας ως «8άρι» ή «10άρι».