Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Έκλεισε το ΔΑΚ Αιγάλεω λόγω κορωνοϊου!!!

Published

on

Έκτακτα μέτρα λόγω κορωνοϊού και στο Αιγάλεω μετά από ελέγχους του ΕΟΔΥ, όπου βρέθηκαν κρούσματα. Κλειστό πλέον το ΔΑΚ Αιγάλεω, στο οποίο την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 θα γίνει απολύμανση και θα λειτουργήσει έπειτα από νεότερη απόφαση – εισήγηση του ΕΟΔΥ.
Έγινε γνωστό ακόμη ότι οι ακαδημίες ποδοσφαίρου όλων των συλλόγων (εντολή της Δημοτικής Αρχής), δεν θα λειτουργήσουν για μία εβδομάδα, προς αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, ενώ αναβλήθηκε ο Γύρος Αιγάλεω, που ήταν να διεξαχθεί τον Οκτώβριο.
Επίσης, σύμφωνα με την σχετική λίστα του Υπουργείου Παιδείας, έχουμε αναστολή λειτουργίας: της ΣΤ΄ Τάξης στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω έως τις 8 Οκτωβρίου 2020, του τμήματος Α3 στο 1ο Γυμνάσιο Αιγάλεω έως τις 8 Οκτωβρίου 2020, ενώ στην ίδια ανακοίνωση υπάρχει και το 9ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, χωρίς να έχει επισημανθεί κάποια σχετική ημερομηνία ή, επιμέρους τμήμα.
ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΜΙΟΥ

Σε σχετική του ανάρτηση, χθες το απόγευμα Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου 2020, ο δραστήριος Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω, Ιατρός κ. Κώστας Σάμιος επεσήμανε σε ποστάρισμα του:
«ΠΡΟΣΟΧΗ… Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ και μετά τα συνεχιζόμενα κρούσματα κορωναϊού σε ΑΘΛΗΤΕΣ – ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ στο ΔΑΚ ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ, αυτό από αύριο ΤΡΙΤΗ 29 Σεπτέβρη ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ και την νεότερη απόφαση – εισήγηση του ΕΟΔΥ προς τον ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ για την επαναλειτουργία του…».