Connect with us

Uncategorized

“Έκλεψε” πόντο ο Αστέρας Βάρης στη Νάξο

1-1 με Πανναξιακό

Published

on

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον Αστέρα Βάρης, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 13΄όταν ο Λαναράς συνεργάστηκε άψογα με τον Κάρδαρη, του οποίου το σουτ νίκησε τον Θέμελη και έγινε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και στο 50΄είδαν την μπάλα μετά την κεφαλιά του Ντούκα να βρίσκει στο δοκάρι.

Οι Ναξιώτες ισοφάρισαν στο 53΄με κεφαλιά του Αθανασίου ύστερα από καλοζυγισμένη σέντρα του Τζωρμπατζάκη.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Ευαγγέλου (Αθηνών) για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στο α’ ημίχρονο. Για χέρι σε σουτ του Μπονιάκου στο 35′ και για ανατροπή του Ντούκα από τον Μαρινάκη στο 39′

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος (86′ Κατσάνης), Τόσκας, Αριανούτσος, Μπονιάκος (65′ Καρούσης), Αθανασίου (76′ Κεμαβόρ), Ντούκα, Δερμιτζάκης, Τερόλλι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κώστας Μπεχλιβανίδης): Μαρινάκης, Κοζής, Καμπάσης, Πλίτσης, Σκουρλής, Στρατής, Αλεξίου (54′ Κουσιάκης), Παπαδημητρόπουλος, Καρδαμίτσης (70′ Κρίλης), Κάρδαρης (79′ Βατίστας), Λαναράς.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply