Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Έκλεψε» την νίκη από το Περιστέρι ο Μικρασιατικός

Published

on

Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, ο Μικρασιατικός πήρε τον πόντο της ισοπαλίας στο 90′ απέναντι στο Περιστέρι σε έναν ωραίο αγώνα που τελείωσε 1-1 στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’. Δυστυχώς, η αναμέτρηση αμαυρώθηκε από ένα επεισόδιο στην κερκίδα στα μισά του δευτέρου μέρους, αλλά και από την κακή διαιτησία που έκανε το παιχνίδι αρκετά νευρικό μετά το 65′. Στην βαθμολογία, ο Όμιλος παρέμεινε τέταρτος έχοντας 37 πόντους, ενώ η ομάδα της Καισαριανής αριθμεί 31 πόντους στην έβδομη θέση.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, αλλά γκολ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ‘ροσσονέρι’ άνοιξαν το σκορ στο 51′ με την κεφαλιά του Παπαευθυμίου ύστερα από φάουλ του Πλέστη στο δοκάρι. Στο 67′ ο Γουβαλάρης ανατρέπει τον Πετρίτση εντός περιοχής, ο διαιτητής δείχνει ‘παίζετε’ και εξοργίζει τους γηπεδούχους. Κάπου εκεί το παιχνίδι έδειχνε να ξεφεύγει, να πηγαίνει στην δύναμη και στα σκληρά φάουλ. Οι παίκτες του Κώστα Σταμπουλίδη πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 90′ χάρις την κεφαλιά του Κουλλίρα έπειτα από σέντρα του Φραγκή για το τελικό 1-1.

Διαιτητές: Τσατσούλης Ι., Κουτσόγιαννος Ν., Μπατζιόπουλος Σ.

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Βλάχος (46′ Ψαραδέλης), Κρασσάς, Μεσσίνι, Κραψίτης, Κολοβός Η. (65′ Ντατής), Καρατζάς (46′ Πετρίτσης), Κολοβός Α., Κουλλίρα.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Γκολφινόπουλος, Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Τσίγκος, Πλέστης (87′ Λιαγκόζης), Ψαράκης (65′ Κρούτη), Χέλμης, Συρράκος (92′ Λειβαδάς).