Connect with us

Γ Εθνική

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Διαιτητής..

Published

on

Ισόπαλες με σκορ 2-2 ήρθαν στην Μυτιλήνη η τοπική ΑΕΛ Καλλονής με την Καλλιθέα.

 

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση έπαιξε ο διαιτητής κ.Βάτσιος ο οποίος έδωσε 2 πέναλτι και μια κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Καλλονής.

 

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις, καθώς κατάφεραν μόλις στο 19’ να πιάσουν στον ύπνο την άμυνα της Καλλονής και να προηγηθούν με σουτ του Κατσίκη.

 

Μάλιστα, στο 33ο λεπτό ο Νταγκόλ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστία του Σουλογάνη χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Κάπως έτσι τελείωσε και το πρώτο μέρος με την ομάδα του Βαγγέλη Γούτη να δείχνει πιο έτοιμοι από την ομάδα της Μυτιλήνης.

 

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Λουτσιάνο μπήκαν πιο δυνατά και στο 57ο λεπτό έφεραν το ματς στα ίσα χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεοζίνιο.

 

Η Καλλιθέα δεν το έβαλε κάτω και εφτά λεπτά αργότερα πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Καλτσάς, ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα.

 

Όμως η ΑΕΛ στο 68’ ξανά ισοφάρισε με κεφαλιά του Καρακώστα. Στο 80’ ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Βάτσιος έδειξε 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στον Γαλά αφήνοντας για δέκα λεπτά το συγκρότημα του Λουτσιάνο με 10 παίκτες.

 

Η Καλλιθέα δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τρίτο τέρμα με αποτέλεσμα το σκορ να μείνει στο 2-2.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

 

ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Τραορέ, Καρακώστας (70′ Χατζόπουλος), Γάλας, Τζιωρτζιόπουλος (46′ Μανουσάκης), Κριπιντίρης (46′ Μανούσος), Μαρσέλο, Τριανταφύλλου, Λεοζίνιο, Σκάγκλια, Ντο Σάντος.

 

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Πλατέλλας, Κατσίκης, Καλτσάς, Πρίπου (62′ Ρουσάκης), Μιχαλόπουλος, Αρκουδάς, Σταύρου, Αρβανίτης, Ντακόλ (74′ Μαρουκάκης), Κουτρουμπής (71′ Ηρακλής).

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply