Connect with us

stoplekto

Έκοψαν την πίτα Αστέρας Μαγούλας και Πανελευσινιακή Ένωση

Published

on

Στο πλαίσιο της γνωστής πλέον συνεργασίας, την Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016, στην Αίθουσα Πολλαπλών του 1ου-3ου ΔΣ Μαγούλας, τα Αθλητικά Σωματεία του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ και της ΠΑΝΑΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία πλήθους καλεσμένων. Η εκδήλωση «άνοιξε» με προγραμματισμένο φιλικό αγώνα μεταξύ των Ακαδημιών μας, ΠΑΝΑΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, πρόσωπα της Δημοτικής Αρχής της πόλεώς μας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΔΑ, καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές σε εθνικό επίπεδο, Προπονητές & Τεχνικοί Διευθυντές των ιστορικών ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, Συνεργάτες των Ακαδημιών μας, μέλη των ΔΣ Συλλογικών Οργάνων – Αθλητικών Σωματείων που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας καθώς και μέλη της επιτροπής του τουρνουά League West Attica όπου συμμετέχουν τμήματα της ακαδημίας μας.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι Ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ. Μεταξύ των οποίων και οι μέχρι πρότινος αθλητές της ακαδημίας μας όπου συμπληρώνουν πλέον την 18άδα όπου είναι οι, Θ. Κόρμαλης, Γ. Χρηστάκης, Σ. Δρούλιας, Ε. Χαραλαμπίδης, Γ. Ματθαιόπουλος (Τ/Φ) και Σ. Τσίτος (Τ/Φ). Οι νέοι ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν βάση του σχεδιασμού για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Τις καρδίες όλων κέρδισαν με την παρουσία τους, οι μικροί Αθλητές όλων των τμημάτων της ΠΑΝΑΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Κατά την τελετή όπου ήταν σεμνή και απέριττη -όπως αρμόζει στις μέρες μας-, τιμήθηκαν Συλλογικά Όργανα για την διαχρονική προσφορά τους στον Αθλητισμό και την Παιδεία, απελθόντες Πρόεδροι και μέλη των ΔΣ για την πολύτιμη και διαχρονική προσφορά τους στον Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ. Ξεχωριστές βραβεύσεις έλαβαν χώρα στον Διαιτητή Σ. Σταθόπουλο και τον Αθλητή μας Γ. Μπάκα, για την καίρια συμβολή τους σε αποτροπή μοιραίου ατυχήματος σε Αθλητή του σωματείου μας, κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ιδιαίτερη στιγμή συγκίνησης για όλους τους παραβρισκόμενους, ήταν η απονομή των ειδικά για την περίσταση διαμορφωμένων «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ», στους πρώην Αθλητές μας και μεταγραφόμενους πλέον στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, Στέφανο Ηλιόπουλο, Φώτη Λογοθέτη, Άγγελο Λογοθέτη και Αριστείδη Πιτέλη, όπου τις απονομές έκαναν οι κ.κ. Δημοσθένης Ρόκας (προπονητής επί σειρά ετών των αθλητών), Ιωάννης Σιδέρης (μέλος της επιτροπής League West Attica), Μιχάλης Παπαδάκης (Προπονητής των Ακαδημιών ΝΗΡΑΙΑ Πάρου) και Τόλης Αποστόλου (Τεχνικός Δντής της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ).

Οι τοποθετήσεις και οι απόψεις που αντηλλάγησαν θεωρούμε ότι προσέφεραν θετικό προβληματισμό για το μέλλον ως προς την οργάνωση των τμημάτων και γενικότερα της Ακαδημίας μας, τη Φιλοσοφία και το Σκοπό για ανάλογα αποτελέσματα, αναπροσαρμοζόμενο βέβαια στις απαιτήσεις των καιρών, για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού μέσω των υποδομών της.

Με μοναδικό σύνθημα «Σήμερα Αθλητές, Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι», η Ευχή και η Ελπίδα όλων των παρευρισκομένων για ένα καλύτερο αύριο των Μαθητών – Αθλητών μας, ήταν το επιστέγασμα της όλης εκδηλώσεως.

asteras mag-panelef6 asteras mag-panelef5 asteras mag-panelef4 asteras mag-panelef3 asteras mag-panelef2 asteras mag-panelef1