Connect with us

stoplekto

Έκοψαν την πίτα οι ακαδημίες της Προοδευτικής

Published

on

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας της Ακαδημίας της Προοδευτικής που έγινε στην αίθουσα «Πλειάδες» , στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού ”Μελίνα Μερκούρη”.

Από τον Δήμο Κορυδαλλού παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Κ. Βράκας και Λ. Μάνου , ο πρόεδρος του αθλητικού Οργανισμού Γ, Μακρινός και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι. Μελάς, Ν. Χουρσαλάς και Μ. Λώνας .

Ήταν εκεί ο πρόεδρος της Προοδευτικής Βασίλης Κατσαρός και εκ μέρους των παλαιμάχων  ο Δημήτρης Χόρτσας .

Παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των σωματείων Δόξας Πειραιά, Αρμενικής και Δία Κορυδαλλού .
*Τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι  παλαιοί παίκτες της Προοδευτική  Γιάννης Μανδρέκας, Μιχάλης Χατζηαθανασίου και ο Πέτρος Γερακάρης καθώς και  οι προπονητές Σούλης Παπαδόπουλος και Αντώνης Καλαμάκης. Όλοι τους  ξεκίνησαν από τις υποδομές  της Προοδευτικής.

Επίσης τιμήθηκε ο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας Φώτης Κολιούσης που έχει βγει από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Ακόμη, βραβεύτηκαν οι τρεις αθλητές – φοιτητές  του συλλόγου, Γιώργος Καραμαδούκης, Βασίλης Σκούταρης και Κώστας Σαρλάς, οι οποίοι εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών  Αλέκος Λιθόπουλος ευχαρίστησε  τους γονείς και τα παιδιά για την πολύτιμη συμπαράσταση και βοήθειά τους.
Επίσης με δήλωση του  ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη  που πρόσφερε τις πλακέτες  ,  τους χορηγούς Νίκο Παπαδόπουλο για το αθλητικό υλικό και τις μπάλες  στην ομάδα ,  Παναγιώτη Κωστούλα, παλαιό παίκτη της Προοδευτικής, που έκανε δώρο την πίτα και τα πιτάκια για την εκδήλωση  καθώς και τα  super market ”

Σκλαβενίτης” για τη χορηγία των αναψυκτικών

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος και Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού Παύλος Γερακάρης.

  • Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με τραγούδια από την Χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply