Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Έκοψαν την πίτα τους οι βετεράνοι του Περάματος

Published

on

Την πίτα του έκοψε προχθές ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Περάματος. Στην εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης , παραβρέθηκαν :

Ο αντιδήμαρχος Περάματος Α. Κεφεριάν, οι πρώην πρόεδροι του Περαμαϊκού Κατσίκας και Μπακογιάννης το μέλος της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Ν. Παρασκευάκος , ο πρώην σύμβουλος Γ. Κουνιάς , από την Ένωση Βετεράνων οι Α. Κανέρης, Β.Νικολάκου , ο Γ. Σκριβάνος από τους βετεράνους της Προοδευτικής , οι Β. Ξενάριος, Α. Παπαδόπουλος , Μ. Γρίμπιλας από τους βετεράνους του Ιωνικού , Ε. Καλαμάρας από το Μοσχάτο,  εκπρόσωποι από τα σωματεία Περαμαϊκός, ΑΕ Περάματος Νέο Ικόνιο , Φιλία , ο φίλος του Συνδέσμου  ιατρός Δ. Θεοδωρολέας .

Τιμήθηκαν ο αείμνηστος πρόεδρος του Περαμαϊκού Μαρίνος Κουφοπαντελής ( την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Παντελής) , ο πρόεδρος της ΑΕ Περαματος Γιάννης Ιατρού, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Μηνάς Δακουτρός , Μιχάλης Κριτσωτάκης και ο φοροτεχνικός και φίλος των βετεράνων Νίκος Μαρμαρίδης για την μεγάλη βοήθεια του