Connect with us

stoplekto

Έκοψαν την πίτα τους οι Λέοντες Καμινίων

Published

on

Μια όμορφη βραδιά παρέθεσε στα μέλη του συλλόγου η διοίκηση των Λεόντων Καμινίων το βράδυ της Κυριακής(20/1), όπου πραγματοποίησε την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε στον πολιτιστικό χώρο “Κωσταράκος” στα Καμίνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κατσαφάδος, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, ο Ταμίας της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σταματάτος, από την Ένωση Καμινίων ο Πρόεδρος Δημήτρης Δημητρίου, από την ΑΕ Χατζηκυριακείου το ηγετικό στέλεχος Μιχάλης Μουσελής, από τον ΑΟ Πειραιά ο Θεόδωρος Στρουμπούλης και από τον Ατρόμητο Πειραιά ο Χρήστος Καριώτης.

Η διοίκηση των Λεόντων τίμησε τον χορηγό της ομάδας Μιχάλη Αναλαμπιδάκη, τον διευθυντή των γραφείων της ΕΠΣ Πειραιά Παναγιώτη Νταλάκο και τον συνεργάτη της ιστοσελίδας μας Φώτη Περιφάνη.

Στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας, όπου ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν το νέο απόκτημα του συλλόγου Χρήστος Μακρυγιώργης.

Η όμορφη γιορτή έκλεισε με ποικιλία μεζέδων, αναψυκτικών και ποτών που απόλαυσαν μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά του γυναικείου τμήματος βόλεϋ της ομάδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply