Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έκοψαν την πίτα τους τα Σούρμενα

Published

on

Εάν κανείς θα μπορούσε να επιλέξει μια από τις πιο ιστορικές ομάδας που συμμετέχουν στην Α’ ΕΠΣΑ βάσει των διακρίσεων που έχει πετύχει κα ιτην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών εκείνη θα ήταν ο σύλλογος των Σουρμένων.

Οι ‘Ποντιοι’ με το ήθος, την αξιοπρέπεια τους και τα ευ αγωνίζεσθαι έχουν κατορθώσει να κάνουν φίλους ακόμη και τους μεγαλύτερους εχθρούς τους και αυτό φάνηκε από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησαν το προηγούμενο Σάββατο στο ελληνικό.

Σε μια αίθουσα που ήταν ασφυχτικά γεμάτη κυρίως από νεαρούς αθλητές που συγκροτούν τα τμήματα υποδομής, οι “ροσσονέρι” απέδειξαν ότι εφόσουν υπάρχει ένωση σε μια ποδοσφαιρική ομάδα τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.

Τιμήθηκαν αρκετά πρόσωπα μεταξύ των οποίων ο δημοσιογράφος, Χρήστος Χοστικίδης, ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Σταύρος Τουρκίτσας, Δημήτρης Τουρκιστας και Δημήτρης Καντιώτης και πολλά τμήματα υποδομής που σημείωσαν επιτυχίες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα όπως και οι παλιοί ποδοσφαιριστές, Μάρκος Σουσουρής και Νίκος Τζουανάτος.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Αντιδήμαρχος, Κώστας Μηνόπουλος και ο Λάζαρος Τογρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply